Debat over ontwikkeling Luchtvaart Zuid-Limburg 13 maart gemeente Eijsden-Margraten

12 mrt 2019

Wij informeerden jullie eerder over onze zorgen over de ontwikkelingen bij Maastricht Aachen Airport in relatie tot toerisme. Graag wijzen we julie op de bijeenkomst die 13 maart plaatsvindt over dit onderwerp.

Wij informeerden jullie eerder over onze zorgen over de ontwikkelingen bij Maastricht Aachen Airport in relatie tot toerisme. Graag wijzen we julie op de bijeenkomst die 13 maart plaatsvindt over dit onderwerp.

De gemeente Eijsden-Margraten organiseert op woensdag 13 maart een debat over de ontwikkeling van de luchtvaart in Zuid-Limburg en daarmee samenhangende gevolgen voor o.a. toerisme. De partijen die meedoen aan Provinciale Statenverkiezingen zijn uitgenodigd om aan het debat deel te nemen. Meer details tref je aan op het bericht van de gemeente.

Ben je geïnteresseerd in dit belangrijke onderwerp, kom dan naar het debat.

Terug