Hotel Café Restaurant De Kroon, winnaar Gouden Fust 2018

19-03-2019

Hotel Café Restaurant de Kroon heeft het Gouden Fust 2018 gewonnen en mag zich een jaar lang de beste horecazaak van Nederland noemen. De Kroon ‘blinkt uit in de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling’, aldus het juryrapport. KHN feliciteert John en Marloes Baaij, eigenaren van de Kroon, van harte met deze prijs.

Hotel Café Restaurant de Kroon in Wissekerke heeft het Gouden Fust 2018 gewonnen en mag zich een jaar lang de beste horecazaak van Nederland noemen. De Kroon ‘blinkt uit in de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling’, aldus het juryrapport. KHN feliciteert John en Marloes Baaij, eigenaren van de Kroon, van harte met deze prijs.

John Baaij is bijzonder trots op de prijs en de waardering voor De Kroon: "Voor ons is het winnen van het Gouden Fust een bekroning op ons werk en een verdienste van het hele team! Mede dankzij het Goed Getapt programma blijven wij als team altijd gestimuleerd onze gasten de beste service te bieden en de beleving en kwaliteit centraal te stellen. Geweldig dat dit met deze prijs wordt bevestigd."

Goed getapt

Het Gouden Fust is onderdeel van het kwaliteitsprogramma ‘Goed Getapt’ van Heineken Nederland, waarbij verschillende mystery guests gedurende het jaar horecazaken beoordelen op alle facetten van het vak.

Zeeuwse gastvrijheid

Ben de Putter, regiodirecteur Heineken Nederland van Zuidwest-Nederland: "Hotel Restaurant Café De Kroon is de terechte winnaar over 2018. Er hangt een heerlijke Zeeuwse gastvrijheid en de onderneming blinkt uit in service en beleving. De klant staat hier altijd centraal. Het is daarnaast een populaire bestemming op Noord-Beveland voor bijvoorbeeld veel fietsers om even bij te komen en te genieten van bijvoorbeeld een heerlijk Brand seizoens-biertje."

Trots

"De Kroon heeft dit jaar laten zien de terechte winnaar te zijn van het Gouden Fust. Een prestatie om trots op te zijn", aldus Ben de Putter.

Terug