Met KHN Jong op inspiratietour in Den Haag. Ga je mee?

11-03-2019

Op 8 april a.s. is er een inspiratietour speciaal voor KHN Jong, een netwerk van jonge horecaondernemers. Ga mee en meld je snel aan!

Speciaal voor KHN Jong, een netwerk van jonge horecaondernemers, organiseren we op maandag 8 april een netwerk-/inspiratietour. We gaan naar Den Haag, de politieke hofstad waar veel gebeurt en we jullie van alles kunnen laten horen, proeven, zien en beleven. Het belooft een dag vol inspiratie, gezelligheid en natuurlijk het weerzien van collega’s te worden! Ga je mee?

Tijdens de inspiratietour vertellen jonge ondernemers die aan het roer staan van bijzondere nieuwe concepten hun verhaal. We duiken in de laatste trends, delen kennis met elkaar, proeven diverse signature dishes en nog veel meer…

Wanneer? Maandag 8 april 2019 
Tijd? Van 10.30 tot ca 17.00 uur 
Waar? 
Start bij Station Den Haag Centraal, Koningin Julianaplein 10, 2595 AA Den Haag

We kunnen je nog niet alles vertellen over de inspiratietour, maar hier vast een tipje van de sluier:

  • Politiek Den Haag: we wandelen over het Binnenhof en brengen een bezoek aan de Tweede Kamer en de Ridderzaal. Daarbij kan je ook je vragen aan een Tweede Kamerlid stellen.
  • ‘It is time to Mingle!’ We brengen een bezoek aan MingleMush, een verzameling van gezellige, lokale streetfoodstalletjes onder één dak. Wat je hier vindt zijn gerechten van verse ingrediënten, verrassende smaken uit heel verschillende streken: in het assortiment vind je o.a. Flammkuchen, sushi, pita’s, wraps en streetfood van de grill. Klinkt goed toch?!
  • Een bezoek aan Huppel the Pub, hét gezelligste bruin biercafé in het centrum en winnaar van de Café Top 100 vorig jaar, is natuurlijk een ‘must’ als we in Den Haag zijn. Eigenaren Jeroen van Beek en Eline van Urk Dam delen hun verhaal met ons.
  • Bleyenberg is een compleet horeca- en uitgaansconcept in het oude Kwantumgebouw op de Grote Markt. Een Haagse, local hotspot van maar liefst vijf verdiepingen met o.a. een restaurant, coffee bar, zalencomplex en een heus rooftopbar! Tijd voor een cocktail of biertje…

Voor wie is KHN Jong en deze inspiratietour?

KHN Jong is hét netwerk van jonge horeca-ondernemers tot 36 jaar. Zij telt ruim 400 leden die allen een horeca-onderneming runnen en lid zijn van KHN. Sinds 2015 organiseren we diverse online en offline activiteiten waarmee de jonge horeca-ondernemers met elkaar in contact komen. Sindsdien vormen zij een hecht netwerk.

Gratis deelname en aanmelden

Deelnemen is gratis voor leden van KHN Jong. Alleen als je niet komt opdagen of te laat annuleert (uiterlijk 1 week vantevoren) brengen we 50 euro per persoon in rekening. Schrijf je nu in via het aanmeldformulier.

Aansluiten bij KHN Jong?

Kun je niet mee met de tour maar wil je wel aansluiten bij KHN Jong? Ga dan naar KHN Jong op Facebook. Voor overige vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met Sandie Chan, Doelgroepen & Inspiratie, e-mail: s.chan@khn.nl.

Terug