Notulen bestuursvergadering KHN Enkhuizen met gemeente

14 mrt 2019

Op 7 maart jongstleden vond er een overleg plaats met het bestuur van KHN Enkhuizen en de burgemeester. Er is gesproken over winterterrassen, de hoogte van precario, sluitingstijden terrassen naar 01.00 uur, drank- en horecawet en meer. Benieuwd wat er besproken is? Lees dan de notulen.

Op 7 maart jongstleden vond er een overleg plaats met het bestuur van KHN Enkhuizen en de burgemeester. Er is gesproken over winterterrassen, de hoogte van precario, sluitingstijden terrassen naar 01.00 uur, drank- en horecawet en meer. Benieuwd wat er besproken is? Lees dan de notulen.

Notulen bestuursvergadering KHN Enkhuizen van donderdag 7 maart.
Je dient in te loggen om de notulen te kunnen lezen.

Terug
Enquete
Doe de Personeelsscan
KHN Energiewet App banner