Opgelet! Bericht van de politie over inbraken in Vlaardingen

21 mrt 2019

De afgelopen weken hebben er enkele inbraken plaatsgevonden in horecagelegenheden in Vlaardingen. De politie stuurt jou vanuit preventief oogpunt de onderstaande boodschap.

De afgelopen weken hebben er enkele inbraken plaatsgevonden in horecagelegenheden in Vlaardingen. De politie stuurt jou vanuit preventief oogpunt de onderstaande boodschap.

"De afgelopen weken hebben wij een stijgende lijn geconstateerd in het aantal inbraken in horecagelegenheden in Vlaardingen. Vanzelfsprekend zijn wij achter de schermen hard bezig om de dader(s) van deze inbraken te pakken. Mocht er bij jou ingebroken zijn, meldt dit dan altijd bij de politie en doe aangifte. Indien je camerabeelden hebt van de dader(s), voeg deze dan bij jouw aangifte.

Preventieve tip
Tot slot een preventieve tip om te voorkomen dat je slachtoffer wordt van een inbraak in jouw horecagelegenheid: zet indien mogelijk jouw kassalades open in het zicht. Leeg de fooienpot en zet indien mogelijk jouw gokkasten en speelautomaten zichtbaar (leeg) open."

Terug