Save the date Ben je erbij 4 juni 's avonds, workshop met Wouter Verkerk over gastvrijheid en meer...?

18 mrt 2019

KHN Bernheze organiseert een workshop met Wouter Verkerk. Wouter is spreker, adviseur en trendwatcher op het gebied van Horeca en Gastvrijheid. Schrijver van o.a. HELP! ik heb een (bij)baan in de horeca, HELEMAAL GOED en Horeca Blogs & Quotes.

KHN Bernheze organiseert een workshop met Wouter Verkerk. Wouter is spreker, adviseur en trendwatcher op het gebied van Horeca en Gastvrijheid. Schrijver van o.a. HELP! ik heb een (bij)baan in de horeca, HELEMAAL GOED en Horeca Blogs & Quotes.

 

 

 

 

Jaarlijks verzorgt hij ruim 200 presentaties en workshops voor kleine en grote groepen medewerkers en of ondernemers van bedrijven uit de horeca en andere branches die zich verwant voelen met het thema gastvrijheid. Binnenkort ook bij ons in het mooie Bernheze.

Wanneer: Dinsdag 4 juni 2019
Locatie: Naast - De Bar (Plein 1969 nr.82, Heeswijk Dinther)
Start presentatie: 20:00 uur

Vanaf 19:30 uur is er koffie en thee met lekkers, aansluitend krijgt Wouter ruim een uur het woord. Daarna is er volop culinaire genot & De ideale gelegenheid om jouw collega's beter te leren kennen en/of ervaringen uit te wisselen. 

Voor wie?
KHN ondernemer(s) maar neem gerust ook een leuke collega of medewerker mee. Kom gezellig samen naar deze inspirerende avond. (max. 2 personen per KHN lidmaatschap)

Noteer alvast in je agenda, de officiële uitnodiging wordt eind april verzonden.

Ben jij erbij?
Denk je nu al, dat wil ik niet missen, je bent zeker van een stoel als je je nu alvast aanmeldt via bernheze@khn.nl.

Een mooi & druk voorjaar toegewenst en tot ziens.

Terug
Enquete
Doe de Personeelsscan
KHN Energiewet App banner