Verslag extra horeca overleg 27 maart 2019 in Hilversum

28 mrt 2019

Afgelopen woensdag, 27 maart, zijn verschillende horecaondernemers uit Hilversum bijeen gekomen om te praten over het voorstel horecaverordening vervanging terrassenbeleid en de eventueel te starten pilot met bureau Objectief inzake NIX18.

Afgelopen woensdag, 27 maart, zijn verschillende horecaondernemers uit Hilversum bijeen gekomen om te praten over het voorstel horecaverordening vervanging terrassenbeleid en de eventueel te starten pilot met bureau Objectief inzake NIX18.

Bekijk hier het verslag van wat er besproken is tijdens dit extra ingelaste overleg.

Mocht je interesse hebben om mee te doen aan de pilot NIX18 in samenwerking met Objectief of nog verdere vragen hebben, dan kun je tercht bij jouw regiomanager van KHN: Simone van Laar (s.vanlaar@khn.nl).

Terug
Enquete
Doe de Personeelsscan
KHN Energiewet App banner