Brief legesverlaging horeca onder de aandacht bij de Utrechtse Raad!

2 apr 2019

Het bestuur van KHN Utrecht heeft een brief opgesteld en verstuurd aan de raadsleden en fractievoorzitters. We willen aandacht voor dit onderwerp en dat er vervolgens wat gedaan wordt aan de buitensporige legesverhogingen voor reguliere horecavergunningen.

Het bestuur van KHN Utrecht heeft een brief opgesteld en verstuurd aan de raadsleden en fractievoorzitters. We willen aandacht voor dit onderwerp en dat er vervolgens wat gedaan wordt aan de buitensporige legesverhogingen voor reguliere horecavergunningen.

Lees hier de verzonden brief. Halverwege mei wordt er een politiek café georganiseerd waar dit onderwerp tevens terugkomt op de agenda. Uiteraard ontvang je hiervoor een uitnodiging!

Vragen
Mocht je vragen hebben, bel dan met je regiomanager Jeanne Kroon: 06 51 49 07 08 of mail naar utrecht@khn.nl.

Terug
Enquete
Doe de Personeelsscan
KHN Energiewet App banner