Fitland hotels Helmond, Leiden, Sittard en Oss overgenomen door Fletcher groep

15 apr 2019

Fletcher Hotels neemt per 1 mei de City Resort Hotels in de steden Helmond, Leiden, Sittard en Oss over.

Fletcher Hotels neemt per 1 mei de City Resort Hotels in de steden Helmond, Leiden, Sittard en Oss over.

De hotel groep heeft met deze aankoop 99 hotels, verspreid over heel Nederland. Bij deze overname blijft het overgrote deel van de medewerkers hun baan behouden. Niet alleen de exploitatie van de hotels wordt overgenomen, maar ook de rechten en plichten van werknemers. Met de uitbreiding van deze 4 hotels wil Fletcher een zo groot mogelijk publiek bedienen.

Alle 4 de hotels hebben conferentiezalen en een fitnesscentrum met sauna. De exploitatie van de Fitnesscentra blijft in handen van Fitland. De vestiging Oss was vorig jaar in het nieuws omdat het, in die woonplaats gevestigde, City-hotel met succes een zaak aanspande tegen de naam City resort hotel van de Osse vestiging. Die vestiging heeft daarop haar naam aangepast.

Terug