Helmond: Brabantse Gastvrijheid Award 2019

15 apr 2019

Na een succesvolle eerste editie in 2018 gaat VisitBrabant samen met Omroep Brabant en andere Brabantse partners ook dit jaar op zoek naar de meest gastvrije locatie uit de Brabantse vrijetijdssector. 

Na een succesvolle eerste editie in 2018 gaat VisitBrabant samen met Omroep Brabant en andere Brabantse partners ook dit jaar op zoek naar de meest gastvrije locatie uit de Brabantse vrijetijdssector. 

 

 

Iedereen met een locatie in de horeca- en/of recreatiebranche in Noord-Brabant die eten, drinken, ontspanning, vermaak en/of verblijf biedt, én die bezoekbaar is voor consumenten kan zich inschrijven via Brabant Gastvrij. Het kan mooie reclame zijn voor je onderneming én voor Helmond.

Deelnemende ondernemers maken niet alleen kans op de Brabantse Gastvrijheid Award 2019 en mooie prijzen, ze doen bovendien mee aan het unieke gastvrijheidsprogramma. Ze ontvangen praktische tips, opdrachten en inspiratie om de gastvrijheid in hun bedrijf naar een nóg hoger niveau te tillen. Te beginnen met onze kennissessie op 9 mei 2019 in Tilburg met toonaangevende sprekers, exclusief en gratis voor deelnemers van de Brabantse Gastvrijheid Award 2019.

Terug