KHN Maastricht en Heuvelland maakt bezwaar tegen invoering verplicht digitaal nachtregister Gulpen-Wittem

15 apr 2019

KHN Maastricht en Heuvelland heeft via de media en daarna vanuit signalen van haar leden in Gulpen-Wittem kennis genomen van het voornemen om per 1 januari 2020 het digitale nachtregister verplicht in te voeren.

KHN Maastricht en Heuvelland heeft via de media en daarna vanuit signalen van haar leden in Gulpen-Wittem kennis genomen van het voornemen om per 1 januari 2020 het digitale nachtregister verplicht in te voeren.

Wij zijn onaangenaam verrast door dit besluit en verbaasd over de manier van communicatie. Lees in deze brief onze bezwaren.

Aangezien KHN over dit onderwerp eerder gezamenlijk overleg heeft gevoerd met vertegenwoordigers van de gemeenten Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals, informeren wij deze gemeenten ook over ons bezwaar van de verplichte invoering van deze extra administratieve last in Gulpen-Wittem.

Terug
Enquete
Doe de Personeelsscan
KHN Energiewet App banner