Leden KHN Nieuwkoop en Kaag & Braassem openen samen terrasseizoen

09-04-2019

Op maandag 1 april organiseerden KHN-afdelingen Nieuwkoop en Kaag & Braassem gezamenlijk de opening van het terrasseizoen. Ruim 130 horecaondernemers en hun medewerkers bezochten de interactieve opening in sporthal ’t Spant in Leimuiden.

Op maandag 1 april organiseerden KHN-afdelingen Nieuwkoop en Kaag & Braassem gezamenlijk de opening van het terrasseizoen. Ruim 130 horecaondernemers en hun medewerkers bezochten de interactieve opening in sporthal ’t Spant in Leimuiden.

Na ontvangst met een alcoholvrije cocktail van Amzterdamit konden de aanwezigen aan vier korte workshops deelnemen. Lokale wijnleverancier Wijn & Thijs vertelde over de wijntrends van 2019, Santos-koffie liet zien hoe je de perfecte cappuccino maakt en Loopuyt verzorgde een gin-tonic experience. En bij biersommelier Niels Hoogenboom leerden de deelnemers alles over de ultieme bier/spijs-combinatie voor op het terras. Horeca groothandel Horesca was aanwezig met verschillende producenten om de deelnemers met nieuwe innovatieve producten kennis te alten maken.

Feest van herkenning met Michael Bunnik

Om 20.00 uur beklom gastvrijheidstrainer en -entertainer Michael Bunnink het podium met een inspirerend betoog over het prachtige horecavak waarin zeer beeldend de do’s en don’ts van de hospitality werden gebracht. Voor velen een feest van herkenning, waarin ze ook een spiegel werd voorgehouden over het eigen functioneren en hoe de gast dat ervaart.

De avond werd afgesloten, zoals dat horecatijgers betaamt, met een klein dansje.

Terug