Ons Cafeeke in Oss wordt “bar ’t Huukse”

15 apr 2019

Sinds een maand is Oss weer een café rijker. Waar jarenlang “Ons Cafeeke” was gevestigd, opende begin maart “Bar ’t Huukske” aan de Oostwal 190 in het Osse centrum.

Sinds een maand is Oss weer een café rijker. Waar jarenlang “Ons Cafeeke” was gevestigd, opende begin maart “Bar ’t Huukske” aan de Oostwal 190 in het Osse centrum.

Het horecabedrijf wordt gerund door Manda van den Bergh-Netten, de vrouw van Antoine van de Bergh die bekend is als eigenaar van café-zaal ’t Berghje. Ook zoon Driek is regelmatig op de werkvloer van ’t Huukse aanwezig om samen met zijn moeder dit bedrijf tot een succes te maken.

De van den Bergh’s waren al een poos op zoek naar een centrum-locatie, naast hun huidige bedrijf. Met ’t Huukse richten ze zich op zaterdagavonden meer op de 30+ doelgroep door bijvoorbeeld op die avonden muziek uit de jaren ’80 te draaien. Daarentegen gaan de uitbaters op vrijdag voor een jongere doelgroep, met uiteraard aangepaste muziek. Ook is het mogelijk het bedrijf af te huren voor besloten feesten.

Terug