Samenvatting bestuursvergadering 4 april KHN Zaanstreek

9 apr 2019

Op donderdag 4 april jl. heeft het bestuur van KHN Zaanstreek een bestuursvergadering gehouden, en wel bij Best Western Zaan Inn, Grenehout 22, 1507 EB Zaandam.

Op donderdag 4 april jl. heeft het bestuur van KHN Zaanstreek een bestuursvergadering gehouden, en wel bij Best Western Zaan Inn, Grenehout 22, 1507 EB Zaandam.

Wat kwam er zoal ter sprake?

Betrokken bij horecavisie
Gemeente Zaanstad zal in mei beginnen met het opstellen van een horecavisie. In mei volgt een afspraak om hierin mee te praten.

Toeristenbelasting
Op 28 januari hebben de hotels een overleg gehad met de raad van gemeente Zaanstad over de verhoging van de toeristenbelasting. Dit gesprek heeft tot gevolge gehad dat de afdeling belastingen van gemeente Zaanstad brieven verzonden hebben aan deze locaties met het verzoek het aan te melden bij de belastingdienst. Daarnaast is er een vervolgafspraak geweest met Democratisch Zaanstad en zij hebben vragen gesteld aan de raad. KHN Zaanstreek zal er alles aan doen om het voor volgend jaar weer bespreekbaar te maken om het aan te passen. Vanuit KHN Nederland zijn ook enkele grote steden hierover gezamenlijk in gesprek.

3 juni horecabijeenkomst Wormerveer
Zet alvast in jouw agenda! Op maandag 3 juni organiseren we vanaf 15.30 uur een horecabijeenkomst met algemene ledenvergadering. We sluiten af met een gezellige borrel! Locatie en details hoor je binnenkort!

11 november Horeca inspiratietour Haarlem
In oktober zijn leden van KHN Zaanstreek en Purmerend op bezoek geweest bij verschillende inventieve horecalocaties in Rotterdam. Dit jaar trekken de afdelingen Zaanstreek en Purmerend weer gezamenlijk op. Dit keer is Haarlem onze inspiratiebron. Zet dus alvast in jouw agenda!

Op donderdag 23 mei vergadert jouw bestuur weer. Heb je onderwerpen voor een van deze vergaderingen? Of vragen over bovenstaande? Laat het ons weten via zaanstreek@khn.nl.

Heb je de Facebook van KHN Zaanstreek al geliked? Zegt het voort!

Terug