Update actualiteiten gezamenlijke horeca in Meierijstad, wie denkt er met ons mee?

5 apr 2019

Na een druk 2018 kunnen en mogen wij ook in 2019 zeker niet achterover leunen, er liggen vanuit de gemeente nog een aantal beleidsstukken die opgesteld moeten worden en dus is het vol aan de bak en fanatiek aan de slag.

Na een druk 2018 kunnen en mogen wij ook in 2019 zeker niet achterover leunen, er liggen vanuit de gemeente nog een aantal beleidsstukken die opgesteld moeten worden en dus is het vol aan de bak en fanatiek aan de slag.

 

 

Deze week is er een brief gestuurd vanuit de gezamenlijke horeca Meierijstad aan alle fracties waarin wij aandacht vragen voor; paracommercie en sport, eerlijk speelveld, ID fraude en uiteraard het in november ondertekende Nationaal Preventieakkoord

Ook zitten wij aan tafel met de gemeente, bestuurders vanuit adviesorgaan sportraad, politie en handhaving als het gaat om de sluitingstijden van de (sport)kantines. Dit onderwerp heeft hoge prioriteit en wordt in juni vastgesteld door de gemeente.

Wij doen een oproep aan alle collega's:
denk met ons mee, voorzie ons van handvatten, informatie en zeg wat je er van vindt! 

Schuif aan en praat mee tijdens de bestuursvergadering op woensdag 17 april a.s. om 10 uur bij De Nachtegaal in Schijndel.

KHN zijn wij samen, ben erbij! 
Wil je nu al informatie delen of jezelf aanmelden, stuur dan een mail naar oostbrabant@khn.nl

Terug
Enquete
Doe de Personeelsscan
KHN Energiewet App banner