Workshop Dossieropbouw en ontslag (halve dag) 27 mei in Heemskerk

11-04-2019

Je wilt een goede werkgever zijn en tegelijkertijd voorbereid zijn als je tot ontslag wilt overgaan. Tijdens de workshop Dossieropbouw en ontslag leer je in een halve dag meer over de eisen die gesteld worden aan het personeelsdossier. En je weet welke acties je moet ondernemen voordat je tot ontslag kan overgaan.

Je wilt een goede werkgever zijn en tegelijkertijd voorbereid zijn als je tot ontslag wilt overgaan. Tijdens de workshop Dossieropbouw en ontslag leer je in een halve dag meer over de eisen die gesteld worden aan het personeelsdossier. En je weet welke acties je moet ondernemen voordat je tot ontslag kan overgaan.

Je krijgt praktische tips in begrijpelijke taal. Bovendien wordt de workshop overal in het land aangeboden.

Voor wie?
De workshop is bedoeld voor ondernemers en hun (leidinggevende) medewerkers.

Inhoud van de workshop
Aan het einde van de workshop weet je:

  • Welke voorbereidingen je moet treffen voor en welke eisen worden gesteld aan een personeelsdossier
  • Welke wegen leiden naar ontslag van jouw medewerker
  • De consequenties van het ontslag, mogelijke procedures en welke vergoeding(en) je moet betalen
  • Hoe je in plaats van een gedwongen ontslag, ook met wederzijdse afspraken het dienstverband kunt beëindigen.

Programma
Een ontslagprocedure is een lastig traject met vele detailvragen. Door de nieuwe wetgeving wordt de juiste opbouw van een dossier, voordat je overgaat tot ontslag, nog belangrijker. Er is voldoende gelegenheid om jouw eigen praktijkervaringen in te brengen en ervaringen uit te wisselen met collega-horecaondernemers. De workshop geeft een verdieping op het onderdeel 'ontslag' uit de Cursus Arbeidsrecht, Personeel in de Horeca. Aanvang 9.30 uur, einde 13.00 uur.

Wanneer? 27 mei 2019
Tijd? 09.30 - 12.30 uur
Waar? Restaurant Twaalfmaat, Communicatieweg 12 in Heemskerk

Kosten & betaling
Deze workshop wordt verzorgd door Horeca Maatwerk. De kosten voor deze workshop zijn € 175 per persoon voor leden en € 225 per persoon voor niet-leden (exclusief btw). Je ontvangt na afloop van de workshop een factuur van Horeca Maatwerk.

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden voor deze workshop.

Terug