Bericht van bestuur KHN Gemeente Cuijk

13 mei 2019

(On)eerlijke concurrentie staat bovenaan de horeca-agenda. KHN vindt dat illegale activiteiten moeten worden aangepakt. En voor de andere hore­ca-activiteiten moeten dezelfde regels en voorwaarden gelden als voor horecaon­dernemers. Iets dat nu niet het geval is. Daar hoort ook bij dat toezicht en handha­ving daadwerkelijk plaatsvindt. Er wordt lokaal veel aandacht besteed aan (on)eerlijke concurrentie.

(On)eerlijke concurrentie staat bovenaan de horeca-agenda. KHN vindt dat illegale activiteiten moeten worden aangepakt. En voor de andere hore­ca-activiteiten moeten dezelfde regels en voorwaarden gelden als voor horecaon­dernemers. Iets dat nu niet het geval is. Daar hoort ook bij dat toezicht en handha­ving daadwerkelijk plaatsvindt. Er wordt lokaal veel aandacht besteed aan (on)eerlijke concurrentie.

 

Wij, als bestuur van KHN Gemeente Cuijk, vinden het belangrijk om jullie op de hoogte te houden van wat wij doen. Je kunt hier meer lezen over Barendonk, Tienmorgen en Ebben.

Zie je iets wat opvalt, wat niet mag, of moet er een handhavingsverzoek ingediend worden, dan kun je ondersteuning aanvragen via onze KHN regiomanager Niki Hendriks, of via KHN Advies en Horeca Maatwerk.

 

Terug
Enquete
Doe de Personeelsscan
KHN Energiewet App banner