Informatie over Parkoers in Den Haag

13 mei 2019

Parkoers is een lunchroom en vergaderlocatie in Den Haag waar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt het horecavak leren.

Parkoers is een lunchroom en vergaderlocatie in Den Haag waar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt het horecavak leren.

Zij worden onder begeleiding van leermeesters opgeleid tot bedienings- of keukenassistent, BAS en KAS van SVH. Na een intensief opleidings- en ontwikkeltraject van zes tot negen maanden zijn de leerlingen helemaal klaar om aan de slag te gaan bij een werkgever. Dit traject noemen wij “Op Koers”. Zowel leerling als toekomstige werkgever worden begeleid door onze integrale jobcoaches. Onze leerlingen zijn dan niet alleen vakinhoudelijk helemaal klaar om aan het werk te gaan, ook weten zij wat er nodig is om een baan te hebben én te houden.

Duurzaamheid vinden we heel erg belangrijk. Daarnaast is Parkoers ook gewoon een prachtige horecagelegenheid midden tussen het groen van het Zuiderpark waar iedereen van harte welkom is voor een heerlijke lunch, inspirerende vergadering/bijeenkomst of een goede kop koffie. Al onze producten zijn zo duurzaam en vers mogelijk.

Meer informatie over parkoers en onze trajecten is te vinden op www.parkoers-zuiderpark.nl. Liever gelijk persoonlijk contact? Bel of mail dan met Janneke Bosveld, 06 20 65 05 64, janneke@parkoers-zuiderpark.nl .

Parkoers is onderdeel van MEE, onafhankelijke cliëntondersteuning: meetellen en meedoen. Hoe het traject en het vervolg eruit ziet lees je in het verhaal van Andy.

 

 

Terug