Horeca Maatwerk bestaat 1 jaar en trakteert!

02-07-2019

KHN feliciteert Horeca Maatwerk van harte met haar 1-jarig bestaan

Op 1 juli 2019 was het precies één jaar geleden dat de bv Horeca Maatwerk is opgericht. Binnen Horeca Maatwerk zijn alle activiteiten van KHN BedrijfsAdvies, KHN Juridisch Advies, Mediation, trainingen en  Verenigingsmanagement ondergebracht. KHN feliciteert Horeca Maatwerk van harte met haar 1-jarig bestaan.

Sinds begin 2017 is KHN in beweging en kritisch gaan kijken naar haar activiteiten en diensten. Doel: toekomstbestendig zijn als vereniging én bedrijf. Geheel in lijn met de gedachte om jou als lid centraal te stellen en meer in te spelen op de wensen en behoeften aan maatwerkoplossingen is op 1 juli 2018 Horeca Maatwerk opgericht.

Wat is Horeca Maatwerk?

Binnen Horeca Maatwerk zijn alle activiteiten van KHN BedrijfsAdvies, KHN Juridisch Advies en Verenigingsmanagement ondergebracht. Horeca Maatwerk is onderdeel van KHN. Oftewel: verbonden aan KHN. Aanvullend op het KHN lidmaatschap kunnen ondernemers advies op maat aanvragen. De adviseurs van Horeca Maatwerk denken graag met je mee over de toekomst van jouw bedrijf. Ze adviseren je bijvoorbeeld over leveranciersonderhandelingen, dat geschil met die medewerker of bij het huren van dat ene pand. Horeca Maatwerk heeft expertise én een frisse blik van buiten. Wij zijn dé adviseur voor de horeca.

Training en opleiding

Daarnaast biedt Horeca Maatwerk een groot aanbod aan training en opleiding bijvoorbeeld op het gebied van ondernemerschap, personeelsbeleid en marketing. Door trainers met horecabloed gaat elke deelnemer naar huis met concrete handvatten om mee aan de slag te gaan.

Een verjaardagscadeau van Horeca Maatwerk

Om je te bedanken krijg je van ons een verjaardagscadeau. Een cadeauvoucher die je in kunt wisselen voor één van de adviesproducten of -diensten van Horeca Maatwerk. Ga naar horeca-maatwerk.nl, vul je gegevens in en je krijgt de voucher direct in je mailbox.

Meer weten?

Benieuwd naar wat Horeca Maatwerk voor jou kan betekenen? Kijk op horeca-maatwerk.nl voor meer info.

Terug