Mis het niet... Wie wordt de Meest Markante Horecaondernemer van Nederland?

26-07-2019

Op maandagavond 30 september a.s. maken wij de Meest Markante Horecaondernemer van Nederland 2019/2020 bekend. Mis het niet en meld je aan voor deze feestelijke avond op een memorabele locatie in onze hoofdstad.

Op maandagavond 30 september a.s. maken wij de Meest Markante Horecaondernemer van Nederland 2019/2020 bekend. Wie van de 14 genomineerden is dé grootste inspiratiebron voor zijn collega-ondernemers en gaat er met de titel vandoor? Mis het niet en meld je aan voor deze feestelijke avond op een memorabele locatie in onze hoofdstad.

De Beurs van Berlage in hartje Amsterdam is the place to be op 30 september. Het belooft een prachtige avond te worden met volop inspiratie en innovatie! Zo maak je kennis met onze 14 regionale Meest Markante Horecaondernemers 2019/2020 en geniet je van een heerlijk 4-gangen diner. De culinaire invulling van de avond is in handen van de chefs van Maison van den Boer. De avond staat volledig in het teken van markant. De 14 genomineerden spelen een hoofdrol en aan de hand van verschillende showelementen nemen we je mee naar het spannendste moment van de avond en krijg je antwoord op de vraag: Wie wordt de Meest Markante Horecaondernemer van Nederland 2019/2020?! Wil je alvast in de stemming komen? Luister dan naar de mix van DJ Alamaison. Deze sfeermaker zorgt er met zijn draaitafel skills en heerlijke plaatjes voor dat er deze avond geen spaan heel blijft van de dansvloer.

Beurs-van-Berlage-Exterieur-02 Cropped

One in a million

De Beurs van Berlage ademt historie en karakter. In 1903 was het al een bruisende handelsplaats en vandaag de dag is het een ‘one in a million’ evenementenlocatie in het warme hart van Amsterdam. Hoge kwaliteit en service, een indrukwekkende sfeer en uitstekende faciliteiten staan centraal. Een bruisende locatie die men niet snel vergeet! Benieuwd hoe indrukwekkend deze locatie nou echt is? Bekijk de Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage trailer.

Wie, wat, waar?

Deze uitnodiging is exclusief voor leden, bestuurders en VIP-relaties van KHN. De bekendmaking van de Meest Markante Horecaondernemer van Nederland 2019/2020 vindt plaats op:

Datum: Maandag 30 september 2019

Tijd: Vanaf 18.00 uur

Locatie: Beurs van Berlage, Amsterdam

Dresscode: Black Tie

Kosten

Voor deze compleet verzorgde avond vragen wij een bijdrage van € 150 (exclusief btw) per persoon. De avond is volledig verzorgd: de prijs is inclusief aperitief, amuses, viergangendiner, wijnen, koffie/thee, hapjes & drankjes.

Aanmelden

Voor dit Meest Markant-feestje is een beperkt aantal plekken beschikbaar en vol is vol! Meld je (samen met jouw eventuele partner) dus zo snel mogelijk aan via deze link. Alleen KHN-leden en -relaties met een geldig toegangsbewijs worden toegelaten.

Wil je met jouw afdeling of regio een tafel (10 personen) a € 1500 (10 x € 150) afnemen? Stuur dan een mailtje aan meestmarkant@khn.nl.

Blijf je overnachten?

Wij kunnen ons voorstellen dat je na afloop van dit feestje wilt blijven slapen in Amsterdam. Speciaal voor jou als gast van het Meest Markant-feestje bieden wij i.s.m. de Beurs van Berlage speciale tarieven bij vier hotels. Bekijk hier de mogelijkheden en boek je kamer.

Vragen

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op via meestmarkant@khn.nl. En nog een tip: neem een kijkje op meestmarkant.nl voor een overzicht van alle regionale Meest Markant-winnaars. Wie denk jij dat er de 30e met de titel naar huis gaat?

Terug