Download de gratis KHN App

Nieuwsoverzicht

De Hygiënecode voor de horeca. Hoe zit het ook alweer?

30-01-2017
-

Hoe zit het ook alweer met de regels van de Hygiënecode. KHN geeft antwoord op al uw vragen.

Maurice van Rossum F&B Professional of the Year 2017

30-01-2017
-

KHN feliciteert de F&B-professional van harte

Nederland elfde in wereldfinale Bocuse d’Or

25-01-2017
-

KHN feliciteert Jan Smink, Sander Verhaaf en Lars Aukema met topprestatie

Meld u aan voor een cursus marketing, personeel of gastvrijheid

16-01-2017
-

Weet u hoe het zit? KHN biedt diverse cursussen aan op het gebied van arbeidsrecht, marketing en veiligheid. Meld u snel aan!

Gouden Koksmes 2017 voor Tom Lamers

12-01-2017
-

Tom Lamers van restaurant De Kromme Dissel* wint het Gouden Koksmes 2017

De Heikamp wint het NK Pannenkoeken Bakken 2017

12-01-2017
-

Gouden Koekenpan voor pannenkoek Dwars door de moestuin

Staatssecretaris van Rijn lanceert campagne 'Meedoen met een handicap'

12-01-2017
-

Tijdens de laatste dag van Horecava lanceerde staatssecretaris van Rijn de campagne 'Meedoen met een handicap'. KHN was van de partij.

Finalisten voor F&B Professional of the Year ’17 bekend

11-01-2017
-

Op woensdag 11 januari 2017 zijn de drie finalisten bekendgemaakt die meedingen naar de titel ‘F&B Professional of the Year 2017’.

Marco Helsloot Nationaal Kampioen Jonge Koks 2017

11-01-2017
-

Marco Helsloot van Restaurant & Hotel Merlet* uit Schoorl kwam als winnaar uit de strijd en mag zich Nationaal Kampioen Jonge Koks 2017 noemen.

Philip van der Sar van Stads-Koffyhuis maakt 'Het Lekkerste Broodje van Nederland, categorie Lekker Anders'

11-01-2017
-

Philip van der Sar werkzaam bij Stads-Koffyhuis won met zijn broodje ‘Flipse’ de vakwedstrijd ‘Het Lekkerste Broodje van Nederland, categorie Lekker Anders’.

Raymond Hardy van Aan de Meule in Beek is Nederlands Kampioen Biertappen

11-01-2017
-

Raymond Hardy van Aan de Meule in Beek tapt beste biertje van Nederland

Eric van Helvoort winnaar vakwedstrijd 'Het Lekkerste Broodje van Nederland, categorie On the Move'

11-01-2017
-

Eric van Helvoort, werkzaam bij Hutten de Guijt won met zijn broodje ‘Ik hou van Holland’ de vakwedstrijd ‘Het Lekkerste Broodje van Nederland, categorie On the Move’

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Beste Leerbedrijf Horeca 2016

11-01-2017
-

"Elke medewerker telt en ontvangt ruimte om zichzelf te ontwikkelen in deze internationale onderneming"

Vy Vieu maakt het Lekkerste Broodje van Nederland, categorie Catering

10-01-2017
-

Vy Vieu, werkzaam bij HMS Host won met haar broodje ‘Pink Lady’ de vakwedstrijd ‘Het Lekkerste Broodje van Nederland, categorie Catering’.

Doe mee met Happy Drinks The battle 2017

10-01-2017
-

Stuur uw unieke Happy Drinks-recept voor 17 februari 2017 in en win!

Henri van den Einden maakt De Lekkerste en gezondste Maaltijdsalade

10-01-2017
-

Henri van den Einden won met zijn salade ‘Geit in de wei’ de prijs voor de Lekkerste en gezondste Maaltijdsalade van Nederland

Vincent Kuik de Rijk maakt De Lekkerste Hamburger van Nederland, categorie Fastest

10-01-2017
-

Vincent Kuik de Rijk, Kwalitaria Lekkerrr, Amersfoort, won met zijn hamburger ‘Kei Lekkerrr’ de vakwedstrijd De Lekkerste Hamburger van Nederland, categorie Fastest.

KHN feliciteert!

10-01-2017
-

KHN feliciteert alle winnaars tijdens Horecava 2017!

Michiel van der Eerde van Restaurant C en Baut in Amsterdam Meest Markante Horecaondernemer van Nederland 2016/2017

09-01-2017
-

De bekendmaking vond plaats tijdens de KHN Nieuwjaarsreceptie in het Novotel Amsterdam City

Dennie Soffree van Soffree on fifty-four maakt De Lekkerste Hamburger van Nederland, categorie Finest

09-01-2017
-

Dennie Soffree, werkzaam bij Soffree on fifty-four won met zijn broodje ‘De BZN’ de vakwedstrijd ‘De Lekkerste Hamburger van Nederland, categorie Finest.

Lekkerste Broodje van Nederland, categorie Horeca gemaakt door Jean Pierre Karssen van Med trattoria

09-01-2017
-

Jean Pierre Karssen van Med trattoria maakt het Lekkerste Broodje van Nederland, categorie Horeca

Restaurant La Rive wint HANOS Gouden Koksmuts 2017

09-01-2017
-

De HANOS Gouden Koksmuts is de meest begeerde prijs voor koks en werd op maandag 9 januari 2017, tijdens de Horecava, voor de 57e keer uitgereikt.

Michiel van der Eerde van Restaurant C en Baut in Amsterdam Meest Markante Horecaondernemer van Nederland 2016/2017

09-01-2017
-

 De bekendmaking vond plaats tijdens de KHN Nieuwjaarsreceptie in het Novotel Amsterdam City

Parkeren KHN Nieuwjaarsreceptie

09-01-2017
-

Gaat u vanavond naar de KHN Nieuwjaarsreceptie in het Novotel? Houd er dan rekening mee dat u niet meer kunt parkeren bij het Novotel.

Lightspeed levert slimme kassasystemen aan leden KHN

09-01-2017
-

Kassa die bijdrage levert aan betere gastbeleving in de horeca nu mogelijk!

Heeft u het vernieuwde AVR al?

01-01-2017
-

Het AVR en de KHN-modelcontracten bieden u praktische handvatten om contracten met uw medewerkers af te sluiten volgens de wet. 

Terug