Nieuwsoverzicht

Bestuur KHN en Rob Bongenaar beëindigen samenwerking

28-09-2018
-

Het Landelijk Bestuur van KHN en Rob Bongenaar hebben in goed overleg besloten de samenwerking per 1 oktober te beëindigen.

Succesvolle pilot NIX18 in Utrecht krijgt vervolg

27-09-2018
-

Na een pilot in Utrecht blijkt dat 65% van horecaondernemers de leeftijdsgrens naleeft en geen alcohol schenkt aan jongeren onder de 18. Een groot succes en daarom krijgt de pilot een vervolg. 

Politiek geeft gehoor aan oproep KHN om Airbnb aan banden te leggen

26-09-2018
-

Minister Ollongren van Binnenlandse Zaken wil een registratieverplichting invoeren om de verhuur van vakantiewoningen via platforms als Airbnb aan banden te leggen. Een goede zaak, vindt KHN!

KHN: blij dat extra bezuiniging op leerwerkplekken van de baan is

25-09-2018
-

KHN heeft zich de fel verzet tegen plannen van het kabinet om extra te bezuinigen op leerwerkplekken. Gelukkig vindt de Tweede Kamer nu ook dat de bezuiniging niet door mag gaan.

KHN, gemeenten en politie werken samen om veiligheid cafetaria’s te verbeteren

25-09-2018
-

Snackbars in Hilvarenbeek, Oisterwijk en Tilburg doen mee aan een proef om de veiligheid te verbeteren en hebben daarom een magneetslot op de deur gekregen.

Mike Bosman van blooming in Bergen is de Meest Markante Horecaondernemer van Noord-Holland

24-09-2018
-

Mike Bosman van blooming in Bergen is gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Noord-Holland.

Claus Park Collection in Hoofddorp en KHN vieren 50-jarige samenwerking

24-09-2018
-

Dirk Beljaarts, lid van het landelijk bestuur van KHN, feliciteerde de horecaondernemers Rick en Leo Claus met dit jubileum en benadrukte het belang van deze lange samenwerking: “We zijn bij KHN heel blij met leden zoals Rick en Leo Claus. Samen geven we de horeca power!”

In memoriam: Rieks ten Kate

21-09-2018
-

Op 17 september jl. is Rieks ten Kate op 62-jarige leeftijd overleden. Rieks was voormalig bestuurder en Ledenraadslid van KHN.

Wieteke en Ed Breuren van Stadshotel Van Rossum gekozen tot Meest Markante Horecaondernemers Midden Nederland

18-09-2018
-

Dinsdag 18 september zijn Wieteke en Ed Breuren van Stadshotel Van Rossum in Woerden gekozen tot Meest Markante Horecaondernemers van Midden Nederland.

KHN over Prinsjesdag: geen lastenverlichting voor horeca

18-09-2018
-

Een eerste blik op die plannen maakt duidelijk dat er voor horecaondernemers weinig lastenverlichting in zit. De stapeling van maatregelen zorgt ervoor dat de gemiddelde horecaondernemer weinig reden tot lachen heeft.

KHN: goed dat burgemeester Halsema horeca veel minder snel sluit na vondst handgranaat

18-09-2018
-

Burgemeester Halsema van Amsterdam heeft in een interview op AT5 uitgesproken dat zij een horecabedrijf minder snel sluit na een geweldsincident. Een goede zaak, vindt KHN.

Koen Bakker geïnaugureerd tot eerste Meesterhorecaondernemer!

18-09-2018
-

Koen Bakker, eigenaar van Het Hooihuis in Roosendaal, is geïnaugureerd tot eerste Meesterhorecaondernemer; een initiatief van SVH en KHN.

Restaurants doven 27 oktober licht in Nacht van de Nacht. Doe mee!

17-09-2018
-

Lichten uit en kaarsen aan tijdens de Nacht van de Nacht! Dat is de oproep aan restaurants van KHN en Natuur- en Milieufederaties (NMF). Doe mee en meld u snel aan.

Voorbeschouwing Robèr Willemsen op Prinsjesdag 2018

13-09-2018
-

Volgende week dinsdag, 18 september 2018, is het Prinsjesdag. Robèr Willemsen, voorzitter van KHN, geeft nu alvast een voorbeschouwing op de signalen die we vanuit Den Haag krijgen over de Miljoenennota en de eerder aangekondigde maatregelen.

Patrick Beijk gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Groningen

11-09-2018
-

Patrick Beijk, eigenaar van mr. Mofongo en The Dog Bollocks, is gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Groningen!

MKB Nederland steunt KHN in bestrijden regeldruk oneerlijke concurrentie

10-09-2018
-

"Het bestrijden van regeldruk en oneerlijke concurrentie is van groot belang.", aldus Leendert-Jan Visser, directeur van MKB-Nederland, na afloop van zijn werkbezoek aan de horeca.

In memoriam Hendrik (H.F.) Tuinema

10-09-2018
-

Erelid van KHN, Hendrik Tuinema is overleden. KHN is Hendrik Tuinema zeer dankbaar voor de bestuurlijke en verbindende rol die hij binnen onze branchevereniging heeft vervuld.

KHN voorzitter bij EénVandaag: ondernemers volop bezig met werven en behouden medewerkers

07-09-2018
-

In het actualiteitenprogramma EénVandaag interview met KHN voorzitter Robèr Willemsen over het personeelstekort in onze branche en hoe horecaondernemers daarop inspelen.

KHN opnieuw in gesprek met staatssecretaris Blokhuis over rookruimten en Preventieakkoord

04-09-2018
-

KHN voerde opnieuw een gesprek met staatssecretaris Blokhuis (VWS) over o.a. de termijn waarop rookruimten moeten verdwijnen in de horeca en over het Preventieakkoord.

Terug