Nieuwsoverzicht

Roy Spekhorst tapt de mooiste bieren van Oost-Nederland

29-11-2018
-

Barman Roy Spekhorst van Pelle’s eten & drinken uit Deurningen won de regionale tapwedstrijd van Oost-Nederland in de Grolschveste in Enschede.

Nederlanders eten minder vlees en drinken minder suikerhoudende dranken

27-11-2018
-

De afgelopen jaren zijn Nederlanders een beetje gezonder gaan eten. We eten met z’n allen meer groente en fruit en minder vlees.  

KHN blij met steun van politiek in Europa voor eerlijkere online markt

27-11-2018
-

Europese politiek werkt aan eerlijkere spelregels voor zoek-, boek, en bezorgplatforms.

Stijgend aantal reserveringen voor kerst 2018, maar steeds meer restaurants dicht

27-11-2018
-

Uit de poll van KHN blijkt dat veel restaurants nog steeds veel reserveringen krijgen voor kerst, als je het vergelijkt met 2017.

KHN Werkt en online inspiratiebox: over werven en behoud nieuwe medewerkers

26-11-2018
-

Met artikelen over trends op de arbeidsmarkt, de samenwerking met scholen en goed werkgeverschap.

Nu beschikbaar: cao-loontabellen 2019!

26-11-2018
-

De cao-loontabellen 2019 zijn beschikbaar en vanaf nu te downloaden!

Nationaal Preventieakkoord: rookruimten pas dicht vanaf 1 juli 2022, betere naleving NIX18 en kleinere porties

23-11-2018
-

KHN heeft vrijdag 23 november het Nationaal Preventieakkoord ondertekend. In dit akkoord staan maatregelen die een groot aantal partijen gaat nemen om Nederland gezonder te maken.

Staatssecretaris Mona Keijzer met KHN op werkbezoek bij ROC Mondriaan

19-11-2018
-

Op 19 november was staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat samen met KHN-voorzitter Robèr Willemsen op werkbezoek bij het ROC Mondriaan in Den Haag.

F&B professional of the Year: wie nomineert u?

19-11-2018
-

Bent u die gepassioneerde Food & Beverage Professional of kent u zo iemand? Doe mee en maak uw nominatie snel bekend.

KHN-voorzitter Robèr Willemsen in gesprek met Mark Rutte over ondernemerschap en horeca

16-11-2018
-

Vrijdag 16 november 2018, op de Dag van de Ondernemer, heeft Robèr Willemsen, voorzitter van KHN, een gesprek gevoerd met Mark Rutte over ondernemerschap en horeca.

Lucky in Rijssen grote winnaar Nightlife Awards 2018

14-11-2018
-

Lucky The Feelgood Provider uit Rijssen is de Populairste Club van Nederland. De club kreeg de meeste stemmen van het uitgaanspubliek en won daarmee de Nightlife Award 2018.

Op De Dag van de Ondernemer zet KHN haar leden in het zonnetje

13-11-2018
-

Op vrijdag 16 november organiseert MKB Nederland op vrijdag 16 november de Dag van de Ondernemer en KHN doet mee. U ook?

KHN-voorzitter Robèr Willemsen roept gemeenten op horeca te laten groeien en overaanbod te voorkomen

12-11-2018
-

KHN-voorzitter Robèr Willemsen was 7 november jl. spreker op het congres van Locatus over bruisende horecastraten. Zijn boodschap was helder: stimuleer horecagebieden door kwalitatieve investeringen en voorkom overaanbod aan horeca.

Oproep KHN aan kabinet: zorg ook na 2019 voor voldoende (BBL-) leerwerkplekken

09-11-2018
-

KHN is tegen extra bezuinigingen op de subsidie die leerbedrijven krijgen voor de begeleiding van een BBL-leerling. Gelukkig vindt de Tweede Kamer dat nu ook. Maar de vraag is of het budget voldoende is om het aantal leerwerkplekken op peil te houden.

Succesvolle Nacht van de Nacht: 95 restaurants doven de lichten

06-11-2018
-

Op zaterdag 27 oktober jl. vond de Nacht van de Nacht plaats. 95 restaurants in heel Nederland doofden hun lichten. Met dit evenement vragen de Natuur- en Milieufederaties, samen met KHN, aandacht voor het klimaat en energiebesparing op licht.

Minder werkgeverslasten en meer loonbelastingtabellen

06-11-2018
-

De werkgeverslasten die horecaondernemers betalen, dalen in 2019 met gemiddeld 0,5% ten opzichte van 2018.

René Bogaart uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Zuid-Holland-Noord

05-11-2018
-

René Bogaart van Big Horeca B.V. mag zich de komende 1,5 jaar de Meest Markante Horecaondernemers van Zuid-Holland-Noord noemen.

Tips voor meer beleving in uw restaurant

01-11-2018
-

Steeds meer gasten een ervaring die inspeelt op de zintuigen. Hoe staat het met de beleving van gasten in uw restaurant?

Terug