Nieuwsoverzicht

Van 11-17 maart is de Vegetarische Restaurantweek. Doe je mee?

16-01-2019
-

Doe mee en schrijf je snel in!

GezondheidInspiratie

Drempelhulp zorgt voor meer gasten. Zo kies je de juiste!

16-01-2019
-

Hoe kies je de juiste drempelhulp voor jouw bedrijf? KHN geeft tips!

Maatschappelijk verantwoordOndernemen

Meerderheid horecaondernemers berekent hogere btw door aan gast

15-01-2019
-

Horecaondernemers geven aan dat ze de prijzen wel moeten verhogen, omdat ze het anders uit eigen zak moeten betalen

Ondernemen

KHN Rekenwerk ontzorgt 34 horecabedrijven met online administratie-pakket

14-01-2019
-

Het pakket geeft hen op ieder moment van de dag inzicht in de dagelijkse resultaten van het bedrijf.

Ondernemen

65% van de horecaondernemers doet zout ‘in de ban’

11-01-2019
-

KHN organiseert verschillende evenementen om horeca meer zoutbewust te maken

Gezondheid

KHN: verbod op ongezond voedsel rondom school gaat niet werken

11-01-2019
-

KHN vindt een verbod geen goed idee. Om ervoor te zorgen dat jongeren meer bewuste keuzes maken op het gebied van eten moeten we veel meer doen aan voorlichting en educatie.

GezondheidMaatschappelijk verantwoord

John Meijerink van Paviljoen Lutterzand in De Lutte is de beste biertapper van Nederland

10-01-2019
-

John Meijerink van Paviljoen Lutterzand uit De Lutte tapte het beste biertje!

Inspiratie

Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties kiest voor opleidingen van Horeca Maatwerk

10-01-2019
-

Nieuwe samenwerking: Horeca Maatwerk gaat het opleidingsprogramma van de NVG uitvoeren, waardoor de medewerkers van de golfbanen in Nederland kunnen worden opgeleid en getraind.

Ondernemen

Dit zijn de drie finalisten voor F&B Professional of the Year 2019

09-01-2019
-

Drie F&B professionals strijden om de titel F&B Professional of the Year 2019

Inspiratie

Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Beste Leerbedrijf Horeca 2018-2019

09-01-2019
-

KHN feliciteert alle medewerkers van Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden van harte met deze prijs!

OnderwijsPersoneel

Chefkok Rob Kramer wint Lekkerste Stamppot-wedstrijd met minder zout op Horecava 2019

08-01-2019
-

Rob Kramer uit Venlo grote winnaar kookwedstrijd ‘Wie maak het Lekkerste Stamppotje met Minder zout’

GezondheidInspiratie

Wat betekent de Brexit voor jouw bedrijf? Doe de Brexit Impact Scan

08-01-2019
-

De Brexit heeft veel gevolgen voor ondernemers. En misschien ook wel voor jou als horecaondernemer.

EuropaOndernemen

Dutch Cuisine en KHN bieden Amsterdamse restaurants duurzaam menu aan

07-01-2019
-

Dutch Cuisine en KHN streven naar zo veel mogelijk restaurants met een duurzaam menu op de kaart. Daarom hebben zij een Dutch Cuisine Impact Menu aangeboden.

Nationale Horecadag en KHN organiseren eerste landelijke open dag voor de horeca op 21 mei 2019

07-01-2019
-

KHN maakte vandaag - tijdens de start van de vakbeurs Horecava - bekend dat zij samen met de Nationale Horecadag de eerste landelijke open dag organiseert voor de horeca.

InspiratieOndernemen

Horecaondernemers gaan in 2019 voor kansen en groei, maar liggen wakker van krappe arbeidsmarkt

07-01-2019
-

KHN presenteerde tijdens start vakbeurs Horecava resultaten onderzoek onder 1000 horecaondernemers naar hun toekomstverwachtingen voor 2019

OndernemenPersoneel

Doe mee met BookDinners en bouw mee aan een betere toekomst voor de horeca

07-01-2019
-

Begin 2019 goed: sluit je aan bij BookDinners

Ondernemen

Onderzoek Wageningen: gasten tevreden met meer groenten en minder vlees

03-01-2019
-

Gasten eten meer groenten en minder vlees of vis als dit op een slimme, aantrekkelijke en kwalitatief goede manier wordt gepresenteerd. Bekijk de tips!

Gezondheid

Aankomend KHN-directeur, Dirk Beljaarts: 'Maak een einde aan pariteitseisen'

02-01-2019
-

Op 1 januari 2019 sprak aankomend KHN-directeur Dirk Beljaarts op BNR radio over het afschaffen van pariteitsclausules, het succes van BookDinners, lobbysuccessen als de WAB-actie ‘Zo werkt het niet’ en de toekomst van de horeca.

BelangenbehartigingOndernemen
Terug