Nieuwsoverzicht

Vier en drie jaar cel voor ’hotelpiraten’

29-01-2019
-

Het stel is volgens de rechtbank schuldig aan het ’geraffineerd’ samenwerken bij het logeren en eten zonder te betalen in talrijke hotels.

Ondernemen

Ondernemers: Maatregelen tijdelijk werk leveren geen extra vaste banen op

29-01-2019
-

Bijna 70% van de ondernemers vreest dat de maatregelen tijdelijk werk in de wab juist alleen maar banen gaat kosten

BelangenbehartigingPersoneel

Aantal fastfoodrestaurants weer gegroeid

29-01-2019
-

Ook fastfood wint aan populariteit: aantal fastfoodrestaurants is afgelopen vijf jaar toegenomen met 17 procent

Inspiratie

Pensioenfonds Horeca & Catering verhoogt pensioenen met 0,2%

28-01-2019
-

Met ons Pensioenfonds Horeca & Catering gaat het - in tegenstelling tot andere pensioenfondsen - nog redelijk goed!

Personeel

KHN: meer werkvergunningen voor Aziatische koks in Nederland is een goed begin

26-01-2019
-

De Aziatische horeca mag tijdelijk 500 extra koks aantrekken uit Azië. Een goed begin, vindt KHN.

BelangenbehartigingPersoneel

KHN maakt in 2019 weer een vuist tegen machtsmisbruik online platforms

22-01-2019
-

Ook in 2019 maakt KHN zich sterk voor een eerlijk speelveld!

BelangenbehartigingOndernemen

Hoe zit het met de kennis van de zeven kwaliteitswaarden? Beppie ging op onderzoek uit!

22-01-2019
-

Begin 2018 introduceerde KHN de zeven kwaliteitswaarden. We zijn nu ruim een jaar verder. En wij zijn benieuwd: hoe zit het met de kennis van de zeven kwaliteitswaarden onder KHN-leden?

De Sena-regeling verandert in 2019. Wat betekent dit voor jou?

22-01-2019
-

De afspraken tussen Sena en KHN zijn veranderd per 1 januari 2019. Sena en KHN werken niet langer met een generieke lumpsumregeling voor alle leden, maar hanteren vanaf 2019 de Sena-grondslag van vierkante meters per individueel bedrijf.

BelangenbehartigingOndernemen

Meerderheid horecaondernemers berekent hogere btw door aan gast

15-01-2019
-

Horecaondernemers geven aan dat ze de prijzen wel moeten verhogen, omdat ze het anders uit eigen zak moeten betalen

Ondernemen

65% van de horecaondernemers doet zout ‘in de ban’

11-01-2019
-

KHN organiseert verschillende evenementen om horeca meer zoutbewust te maken

Gezondheid

John Meijerink van Paviljoen Lutterzand in De Lutte is de beste biertapper van Nederland

10-01-2019
-

John Meijerink van Paviljoen Lutterzand uit De Lutte tapte het beste biertje!

Inspiratie

Dutch Cuisine en KHN bieden Amsterdamse restaurants duurzaam menu aan

07-01-2019
-

Dutch Cuisine en KHN streven naar zo veel mogelijk restaurants met een duurzaam menu op de kaart. Daarom hebben zij een Dutch Cuisine Impact Menu aangeboden.

Doe mee met BookDinners en bouw mee aan een betere toekomst voor de horeca

07-01-2019
-

Begin 2019 goed: sluit je aan bij BookDinners

Ondernemen

Onderzoek Wageningen: gasten tevreden met meer groenten en minder vlees

03-01-2019
-

Gasten eten meer groenten en minder vlees of vis als dit op een slimme, aantrekkelijke en kwalitatief goede manier wordt gepresenteerd. Bekijk de tips!

Gezondheid
Terug