Nieuwsoverzicht

Horecaomzet in 2018 6,9% hoger

28-02-2019
-

Het aantal consumpties en overnachtingen steeg met 1,7 procent.

Ondernemen

Pinnen is in, maar contant betalen kan nog in bijna elke horecazaak

26-02-2019
-

88 procent van de horecaondernemers accepteert zowel contant geld als pinbetalingen

OndernemenVeiligheid

Pim van Beurden van De Zwaan gekozen tot de Meest Markante Horecaondernemer van Brabant

25-02-2019
-

KHN Brabant heeft horecaondernemer Pim van Beurden van o.a. grand café De Zwaan in Hilvarenbeek uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer in de regio Brabant.

InspiratieOndernemen

Wat weten jouw medewerkers over hun pensioen?

25-02-2019
-

Het Pensioenfonds Horeca en Catering heeft filmpjes gemaakt om horeca- en cateringmedewerkers te stimuleren om even stil te staan bij hun inkomen voor later.

PensioenenPersoneel

73% van de horecaondernemers volop bezig met gezondheid gasten

20-02-2019
-

73% van de horecaondernemers is al volop bezig om zijn aanbod van eten en drinken gezonder te maken

GezondheidInspiratie

Meer Nederlanders kiezen voor zomervakantie in eigen land

14-02-2019
-

Van de 12 miljoen vakantiegangers blijft 28 procent binnen de Nederlandse grens. Goed nieuws voor de horeca!

Ondernemen

Serveer jij een zoutbewust menu tijdens de Nierstichting Restaurant Driedaagse?

13-02-2019
-

Tijdens de aftrap van de Nierstichting Restaurant Driedaagse riep staatssecretaris Blokhuis van VWS restaurants op om mee te doen aan dit culinaire evenement op 12, 13 en 14 maart 2019

GezondheidInspiratie

Interview KHN-voorzitter Robèr Willemsen in Snackkoerier

12-02-2019
-

Bij de start van het nieuwe jaar interviewde vakblad Snackkoerier de voorzitter van KHN, Robèr Willemsen. In het interview vertelt Robèr Willemsen hoe KHN opkomt voor de belangen van horecaondernemers. Hoe we vechten voor een eerlijk speelveld, onder meer op het gebied van de online zoek- en bezorgplatforms.

Lieke Weerdenburg F&B Professional of the Year 2019

06-02-2019
-

Lieke Weerdenburg, F&B Manager van Van der Valk Hotel Uden Veghel, heeft de F&B Professional of the Year Award 2019 in ontvangst genomen

Inspiratie

Meerderheid horecaondernemers ziet aantal no shows toenemen

05-02-2019
-

62 procent van de horecaondernemers ziet aantal no shows toenemen

Ondernemen

KHN: Lage ww-premie jongeren in Wab goed voor horeca

05-02-2019
-

KHN heeft na intensieve lobby twee belangrijke successen geboekt

BelangenbehartigingOndernemenPersoneel

Werkkostenregeling voor bijvoorbeeld kerstpakket of bedrijfsuitje vanaf 2020 verruimd

05-02-2019
-

Vooral kleine werkgevers hebben voordeel van de nieuwe regeling

BelangenbehartigingOndernemenPersoneel

Verplichte energieregistratie op 1 juli, e-loket in maart open

05-02-2019
-

Verbruikt jouw bedrijf meer dan 50.000 kWh of meer dan 25.000 m3 gas per jaar? Dan ben je verplicht om vóór 1 juli 2019 aangeven welke maatregelen je hebt genomen om energie te besparen!

Maatschappelijk verantwoordOndernemen
Terug