Nieuwsoverzicht

Minder zout koken? Maak zelf je kruidenmix

18-04-2019
-

Voor de gezondheid van je gasten is het goed om met zo min mogelijk zout te koken. En vaak kan zout goed vervangen worden door een kruidenmix.

GezondheidInspiratie

BookDinners en Dutch Cuisine gaan samenwerken

17-04-2019
-

Dutch Cuisine is vanaf nu te volgen via BookDinners

GezondheidInspiratie

Bezetting in Nederlandse hotels licht gedaald

16-04-2019
-

Vorig jaar was de bezetting van hotelkamers in februari nog 70,2%; dit jaar is dit met 0,3% gedaald naar 69,9%.

Ondernemen

Belastingdienst geeft vier belastingtips voor horecaondernemers

16-04-2019
-

1 op de 5 ondernemers weet niet zeker welke aftrekposten hij kan opvoeren. De Belastingdienst geeft tips.

Ondernemen

Terrasseizoen geopend! Ben jij er klaar voor?

16-04-2019
-

Ben jij er klaar voor? Een goede start van het terrasseizoen begint bij deze twee belangrijke onderdelen: medewerkers en vergunningen.

InspiratieOndernemen

KHN blij met verbeterde regeling Aziatische horeca per 1 oktober 2019

16-04-2019
-

KHN heeft zich hier samen met de brancheorganisatie van de Chinese en Thaise restaurants voor ingezet en is blij met het resultaat

BelangenbehartigingPersoneel

Al 200 horecaondernemers doen mee aan Nationale Horecadag. Jij ook?

09-04-2019
-

Samen laten we zien hoe leuk en divers het werken in de horeca is!

OnderwijsPersoneel

Nieuwe materialen 'Doe mee met NIX zonder ID' beschikbaar

09-04-2019
-

Om jongeren op te roepen hun ID vast klaar te houden, zijn er diverse materialen van NIX ontwikkeld die jij kunt gebruiken in jouw zaak

Gezondheid

Hoe voldoe je aan de wettelijke regels voor voedselveiligheid?

09-04-2019
-

Een bedrijf dat werkt volgens de Hygiënecode voldoet hiermee aan de wettelijke voorschriften van voedselveiligheid

Voedselveiligheid

In 2017: van de 46.500 horecazaken 456 onder verscherpt toezicht

09-04-2019
-

Vandaag publiceerde RTL Nieuws een artikel over inspectierapporten van horecazaken die in 2017 onder verscherpt toezicht van de NVWA stonden.

GezondheidVoedselveiligheid

KHN: Groei toerisme biedt kansen voor gehele kust

08-04-2019
-

Door het verantwoord spreiden van toeristen kan de gehele kust profiteren en wordt overtoerisme voorkomen

BelangenbehartigingOndernemen

‘Horeca Boost’ voor ondernemers krijgt vervolg

02-04-2019
-

Horeca Boost geeft inzicht in verschillende doelgroepen en gastbeleving

Inspiratie

Goed nieuws: Geen verplichting voor inzameling petflesjes met statiegeld in de horeca

02-04-2019
-

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (I&W) heeft een voorstel ontwikkeld voor statiegeld op petflesjes. KHN is blij dat er geen verplichting voor de horeca komt om petflesjes in te nemen.

BelangenbehartigingMaatschappelijk verantwoordVoedselveiligheid

Kans voor de horeca: steeds meer mensen ontbijten buitenshuis

01-04-2019
-

Uit een poll van KHN blijkt dat 46 procent de trend van buiten de deur ontbijten ziet en erop in speelt

Inspiratie

Groter bereik dankzij toegankelijke website

01-04-2019
-

Als horecaondernemer wil je toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk gasten. Ook online, met je website. KHN geeft tips!

Checklist: Heb jij alles op orde voor een succesvolle Koningsdag?

01-04-2019
-

Welke regels gelden er tijdens Koningsdag voor de horeca? Heb je speciale vergunningen nodig? KHN heeft de tien belangrijkste aandachtspunten voor jou op een rij gezet. Doe de checklist!

InspiratieOndernemen
Terug