Afdeling Noord Beveland

KHN afdelingsnieuws

De PIMP Theatershow: hospitality met een hilarische twist!

16-01-2019
-

Beleef een prikkelende, vrolijke en inspirerende avond waarin zeer beeldend de do’s en don’ts van de hospitality worden gebracht

Cursus Marketing in de horeca (1 dag) 12 februari in Bosschenhoofd

16-01-2019
-

Je wilt je vaste gasten binden en nieuwe gasten verleiden om voor jou te kiezen. Maar hoe doe je dat in een wereld met een enorm horeca-aanbod? Met deze cursus weet je hoe je verschillende marketingmiddelen inzet om bekende en nieuwe gasten naar jouw horecabedrijf te trekken.

Gratis training overvalpreventie in de horeca 19 februari in Nieuwdorp

09-01-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Basistraining Bhv en E-learning 22 januari in Wissenkerke

10-12-2018
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wilt u als horecaondernemer uw bhv-diploma halen? Of uw medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Jacco de Lignie is de nieuwe regiovoorzitter van KHN Zeeland

30-10-2018
-

Jacco de Lignie is maandag 29 oktober benoemd als regiovoorzitter van KHN Zeeland. Hij volgt Michel Kloeg op die sinds een aantal maanden lid is van het Landelijk Bestuur van KHN.

Nieuwe omgevingswet

25-09-2018
-

Gemeentelijke omgevingsvisie voor horeca van belang. Meer dan honderd wetten worden samengebracht in de nieuwe omgevingswet. De Omgevingswet bundelt de wetgeving en regels voor ruimte (bestemmingsplannen), wonen, infrastructuur, milieu (o.a. geluidsnormen), natuur en water. Daarmee vormt de wet de basis voor de samenhangende benadering van de leefomgeving.

Nieuwe omgevingsvisie provincie Zeeland. Vul de enquete in!

03-08-2017
-

De provincie Zeeland inventariseert momenteel hoe na 2018 de fysieke omgeving van de provincie Zeeland er uit moet zien. Inwoners / bedrijven en organisaties worden uitgenodigd om hun mening te geven.

Lokaal horecanieuws in de media

Mountainbikers krijgen voorproefje

17-01-2019 - Noord-Beveland uitgestrekt en saai? Deelnemers aan de jaarlijkse atb-toertocht weten beter. Ze kregen zondag alvast een voorproefje van de nieuwe mountainbikeroutes. Een afwisselend parcours door inlagen, langs akkerranden en bossen. WISSENKERKE - Terwijl de zon nog moet opkomen, arriveren de eerste fietsers in de Voorstraat bij café De Kroon in Wissenkerke. Voor de dertiende keer het startpunt van de atb-toertocht en wandeltocht. Met dit jaar nieuwe routes.

Inspiratiepunt VVV Kamperland straks beter herkenbaar

17-01-2019 - KAMPERLAND - Het inspiratiepunt van VVV Zeeland aan de Veerweg in Kamperland is van buitenaf onvoldoende zichtbaar.