Afdeling Noord Beveland

KHN afdelingsnieuws

Hotel Café Restaurant De Kroon, winnaar Gouden Fust 2018

19-03-2019
-

Hotel Café Restaurant de Kroon heeft het Gouden Fust 2018 gewonnen en mag zich een jaar lang de beste horecazaak van Nederland noemen. De Kroon ‘blinkt uit in de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling’, aldus het juryrapport. KHN feliciteert John en Marloes Baaij, eigenaren van de Kroon, van harte met deze prijs.

De PIMP Theatershow: hospitality met een hilarische twist!

11-03-2019
-

Er zijn boeken vol geschreven over ‘hostmanship’ of gastvrijheidsverlening. Als jouw succes afhankelijk is van de indruk die je maakt op gasten, ligt het voor de hand om deze zelf te lezen of beter nog: aan jouw medewerkers cadeau te doen. Nóg leuker en effectiever is om een avond met jouw team naar het theater te gaan voor de PIMP Theatershow.  

Gratis training overvalpreventie in de horeca 1 april in Wissenkerke

18-02-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

PROFITeer mee: innovatie-starttraject

01-02-2019
-

Natuurlijk ben je altijd druk bezig met de toekomst van je bedrijf en heb je allerlei ideeën voor nieuwe ontwikkelingen en veranderingen. Maar het ontbreekt vaak aan tijd om deze ideeën om te zetten in plannen. Vanuit het project PROFIT krijgen 35 Zeeuwse bedrijven in de toeristische en vrijetijdssector een duwtje in de rug met een persoonlijk innovatie-starttraject.

De PIMP Theatershow: hospitality met een hilarische twist!

16-01-2019
-

Beleef een prikkelende, vrolijke en inspirerende avond waarin zeer beeldend de do’s en don’ts van de hospitality worden gebracht

Jacco de Lignie is de nieuwe regiovoorzitter van KHN Zeeland

30-10-2018
-

Jacco de Lignie is maandag 29 oktober benoemd als regiovoorzitter van KHN Zeeland. Hij volgt Michel Kloeg op die sinds een aantal maanden lid is van het Landelijk Bestuur van KHN.

Nieuwe omgevingswet

25-09-2018
-

Gemeentelijke omgevingsvisie voor horeca van belang. Meer dan honderd wetten worden samengebracht in de nieuwe omgevingswet. De Omgevingswet bundelt de wetgeving en regels voor ruimte (bestemmingsplannen), wonen, infrastructuur, milieu (o.a. geluidsnormen), natuur en water. Daarmee vormt de wet de basis voor de samenhangende benadering van de leefomgeving.

Nieuwe omgevingsvisie provincie Zeeland. Vul de enquete in!

03-08-2017
-

De provincie Zeeland inventariseert momenteel hoe na 2018 de fysieke omgeving van de provincie Zeeland er uit moet zien. Inwoners / bedrijven en organisaties worden uitgenodigd om hun mening te geven.

Lokaal horecanieuws in de media

Er zijn geen nieuwsberichten gevonden.