Afdeling Noord & West Groningen

KHN afdelingsnieuws

Tot €5.000 euro subsidie wanneer je een creatieveling uit Groningen inschakelt !

11-04-2019
-

Wil je de wand van je pand laten verfraaien door een kunstenaar/illustrator, of een kunstwerk voor je zaak plaatsen die meteen de aandacht van de klant trekt? Of bijvoorbeeld een unieke bar laten bouwen door een creatieve designer, of jullie wachtmuziekje laten componeren door een muzikant?

Hoe bouw je een dossier op en wat moet je doen als je medewerker zich ziek meldt? Ontdek het op 22 mei in Assen

08-04-2019
-

Op 22 mei organiseert Horeca Maatwerk twee op elkaar aansluitende workshops over Dossieropbouw en ontslag en Ziekteverzuim en re-integratie. In één dag word je helemaal bijgepraat over alle do's en dont's en bieden wij je handvatten hoe om te gaan met ziekteverzuim van je medewerkers.

Sander Meeter tapt de mooiste bieren van Noord-Nederland

04-10-2018
-

De beste biertjes van Noord-Nederland worden getapt door barman Sander Meeter van Beachclub Lemmer in Friesland. Sander won 1 oktober de regionale tapwedstrijd in Groningen.

Patrick Beijk gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Groningen

11-09-2018
-

Patrick Beijk, eigenaar van mr. Mofongo en The Dog Bollocks, is gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Groningen!

Lokaal horecanieuws in de media

Nieuw hoofdstuk voor Herberg van Ede

15-04-2019 - Herberg van Ede is omgetoverd tot Herberg Restaurant De Oude Mosterdfabriek Molenrij en opent vanaf donderdag haar deuren. Stefan en Simone Kollumer runden sinds 2014 restaurant Veldzicht in Oosterwijtwerd. Begin dit jaar werd bekend dat ze het pand in Molenrij hebben gekocht, om hier hun eigen horecagelegenheid te starten. De naam 'De Oude Mosterdfabriek' verwijst naar cichorei- en mosterdfabrikant De Marne.

Bereikbaarheid winkels en horecagelegenheden tijdens wielerronde

11-04-2019 - WINSUM - Van 10 tot en met 14 april wordt in Noord-Nederland de internationale wielertopper Healthy Ageing Tour gehouden. Op zaterdag 13 april wordt de vierde etappe verreden in Winsum en omgeving. Om 10.00 uur starten de dames voor een individuele tijdrit bij de gaslocatie op Het Aanleg bij de Schouwerzijlsterweg. De finish van de laatste renster zal rond 12.20 uur op de Hoofdstraat O. zijn. Aansluitend aan de koers vindt de feestelijke huldiging van de winnaars plaats op het Boogplein.