Afdeling Noord & West Groningen

KHN afdelingsnieuws

“Veurzitters... wat hebben we eraan?”

19-06-2019
-

“Wie denkt Robèr Willemsen wel dat hij is?” Simpel: jouw collega.. . Hij is eigenaar van 3 horecabedrijven: Café Melief Bender, Proeflokaal De Pui en Brasserie Wijnbar Muller & Co. Allemaal bij of in Rotterdam.

Algemene Ledenvergadering voor alle afdelingen in de regio Groningen op 1 juli 2019

06-06-2019
-

“Wie denkt Robèr Willemsen wel dat hij is?” Simpel: jouw collega.. . Hij is eigenaar van 3 horecabedrijven: Café Melief Bender, Proeflokaal De Pui en Brasserie Wijnbar Muller & Co. Allemaal bij of in Rotterdam.  

Tot €5.000 euro subsidie wanneer je een creatieveling uit Groningen inschakelt !

11-04-2019
-

Wil je de wand van je pand laten verfraaien door een kunstenaar/illustrator, of een kunstwerk voor je zaak plaatsen die meteen de aandacht van de klant trekt? Of bijvoorbeeld een unieke bar laten bouwen door een creatieve designer, of jullie wachtmuziekje laten componeren door een muzikant?

Sander Meeter tapt de mooiste bieren van Noord-Nederland

04-10-2018
-

De beste biertjes van Noord-Nederland worden getapt door barman Sander Meeter van Beachclub Lemmer in Friesland. Sander won 1 oktober de regionale tapwedstrijd in Groningen.

Patrick Beijk gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Groningen

11-09-2018
-

Patrick Beijk, eigenaar van mr. Mofongo en The Dog Bollocks, is gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Groningen!

Lokaal horecanieuws in de media

'We staan voor een kanteling, moeten aan de bovenkant iets gaan doen'

19-06-2019 - Energie Café Zuidhorn: ook in het Westerkwartier moet nodig iets gebeuren ZUIDHORN- Al eerder organiseerde de PvdA Westerkwartier een thema-avond rond energie. Afgelopen donderdag zelfs een heus Energie Café. De allereerste. Hoognodig, want ontzettend belangrijk volgens PvdA-lid Myra-Eeken Hermans die de rol van dagvoorzitter op zich nam. Zo'n 35 belangstellenden kwamen af op het café dat gehouden werd in Zaal Balk in Zuidhorn. "Er moet dringends iets gebeuren.

Dagblad focust op Westerkwartier: van de Drachtster Tram tot wandelen tussen wierden en wolden

18-06-2019 - De redactie van Focus Westerkwartier maakte een dagblad louter en alleen met nieuws uit deze kersverse gemeente, die een half jaar geleden ontstond uit Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn. Met verhalen over winkelen op zondag, bedrijvigheid, het thuisgevoel van het Westerkwartier, het coulisselandschap, toerisme, de Drachtster tram en wandelen tussen wierden en wolden.

Cel geëist tegen man uit Roden voor gewelddadige overval op pizzeria

14-06-2019 - Drie mannen die gisteren terechtstonden voor een overval op een pizzeria in Marum moeten de cel in als het aan de officier van justitie ligt.