Afdeling Noordelijk Flevoland

KHN afdelingsnieuws

Flevoland Challenge “Eet als een pionier”

12-08-2019
-

Provincie Flevoland is gestart met de challenge ‘Eet als een pionier!’. Met de challenge wil de provincie samen met haar inwoners, ondernemers en onderwijsinstellingen vooroplopen in een gezondere en duurzamere wereld. Alle (aspirant-) koks van wie de keuken in Flevoland staat, worden uitgedaagd om hun lekkerste pioniersdis tijdens de restaurantweken van 23 september tot 13 oktober op de kaart te zetten.

LinkedIn training (1 dag) 1 oktober in Woerden

12-08-2019
-

Horeca Maatwerk (onderdeel van KHN) organiseert een LinkedIn training van een dag waarbij je van alles leert over het gebruik van LinkedIn voor jouw horeca onderneming. Heel leerzaam en leuk! Je krijgt tips die je direct kunt toepassen zodat je met een goed gevoel (en een mooi profiel) aan het einde van de dag naar huis gaat.

Workshop Voorkom ziekteverzuim! 24 september in Woerden

12-08-2019
-

Een zieke medewerker kost je gemiddeld 396 euro per dag. Dat zit bijvoorbeeld in loonkosten (doorbetaling tijdens ziekte), vervangingskosten, kosten voor de re-integratie en productieverlies. Daarbij komt nog de extra belasting voor de collega’s. Reden te meer om ziekteverzuim zoveel mogelijk te voorkomen.

Even voorstellen: KHN-regiomanager Dominique Tettero

01-08-2019
-

Graag stel ik mezelf aan je voor: mijn naam is Dominique Tettero en ik vervang Hellen Massen die, zoals je misschien weet, haar werkzaamheden voor KHN voortzet in Zuid-Limburg.

Poll KHN regio Zwolle; aan welke opleiding voor mijn medewerkers heb ik de meeste behoefte?

16-07-2019
-

Vanuit het ontwikkelfonds zijn er mogelijkheden om je eigen medewerkers op te leiden en hiervoor een vergoeding te ontvangen. Omdat dit als individuele ondernemer best lastig is om op te starten willen we kijken of we dit als KHN collectief kunnen oppakken voor jullie.

Save the date: Tapwedstrijd Flevoland 21 oktober

03-06-2019
-

Noteer in jouw agenda: 21 oktober Tapwedstrijd Flevoland.

Ontwikkelfonds Regio Zwolle om werkgevers en werknemers financieel te ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling!

22-05-2019
-

De Regio Zwolle biedt veel groeikansen. Kansen kunnen we alleen benutten als iedereen mee doet en iedereen hetzelfde uit zichzelf haalt. Op dit moment is dat nog niet het geval. Teveel mensen gebruiken hun talent niet of staan stil in hun ontwikkeling. Andere mensen staan langs de kant. Met elkaar weten we niet alle talenten te gebruiken en de kansen te benutten. In samenwerking met alle partners in de driehoek onderwijs – economie en arbeidsmarkt hebben we via het netwerk van de Tafel van de Regio Zwolle een Human Capital Agenda en programma opgesteld.

Samenwerken aan een Gastvrij Flevoland

26-03-2019
-

Onze organisaties werken sinds enkele jaren samen aan een gastvrij Flevoland op vele uiteenlopende terreinen, zoals in de horeca, in natuurgebieden, bij attractieparken, logiesverstrekkers, watersportbedrijven en buitensportbedrijven.

Lokaal horecanieuws in de media

Uitgebrande woning De Noord is 'total loss'

14-08-2019 - De woning die gistermiddag uitbrandde aan De Noord op Urk is 'total loss'. Dat zegt Gerrit Kramer van Hoekstra Assurantiën. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen. De eigenaren van de woning waren op het moment van de brand niet thuis. Naar omstandigheden gaat het goed met ze, maar het gezin is aangeslagen. Ze worden op dit moment opgevangen in het Van der Valk hotel in Emmeloord. De schade aan naastgelegen woningen is groot. Geja Stoutjesdijk woont direct naast de uitgebrande woning.

Chinees restaurant wil verkassen naar Urk

12-08-2019 - Nog twee weken en dan valt in Emmeloord het doek voor Chinees restaurant Fong Sheng. Het restaurant maakt plaats voor een uitbreiding van de ernaast gelegen supermarkt. De ondernemers zijn inmiddels op zoek naar een andere en ruimere locatie. Het restaurant startte dertig jaar geleden in De Zuidert. Ondanks de ligging, in een Emmeloordse woonwijk, wisten klanten uit de wijde omtrek de zaak jarenlang goed te vinden. Ook op Urk is Fong Sheng populair.