Afdeling Noordelijk Flevoland

KHN afdelingsnieuws

RONOP organiseert ondernemersbijeenkomst voor recreatie toerisme en horeca

10-04-2019
-

Waar staan we over 5 tot 10 jaar? Welke ontwikkelingen komen op ons af - en hoe spelen we daar op in? Wat betekent dat voor ons in de Noordoostpolder? In de ondernemersbijeenkomst op 23 april gaat de RONOP met behulp van een drietal sprekers - maar vooral ook met de ondernemers zelf - op zoek naar het antwoord op deze vragen.  

Samenwerken aan een Gastvrij Flevoland

26-03-2019
-

Onze organisaties werken sinds enkele jaren samen aan een gastvrij Flevoland op vele uiteenlopende terreinen, zoals in de horeca, in natuurgebieden, bij attractieparken, logiesverstrekkers, watersportbedrijven en buitensportbedrijven.

Gastvrijheidscursus: Hoe krijg ik positieve reviews (halve dag) 6 mei in Woerden

19-03-2019
-

Je wilt dat je gasten een optimale gastvrijheids-beleving ervaren binnen jouw bedrijf. Dan is de kans immers groot dat zij een positieve recensie achterlaten. Hoe kun je hiervoor zorgen? In deze training leer je te kijken door de ogen van je gast zodat je hun ervaring kunt verbeteren.

Heb jij als ondernemer behoefte aan extra koks in je keuken? Nieuw bij het Deltion College! Leergang Aankomend Kok

05-02-2019
-

Nieuw bij het Deltion College! Leergang Aankomend Kok. Heeft u als ondernemer behoefte aan extra koks in uw keuken? Wilt u medewerkers nog voor de zomer in twaalf wekelijkse lesdagen de essentiële basisvaardigheden van een kok aanleren en snel kunnen inzetten in uw keuken?

Brancheopleidingen (Zelfstandig Werkend) Kok gaan van start!

28-09-2018
-

De horecabranche heeft een groot tekort aan goed opgeleide koks, zowel landelijk als in de regio Zwolle. Reden voor het Deltion College om te starten met de brancheopleidingen tot Kok en Zelfstandig Werkend Kok. Een schot in de roos, zo blijkt, want het maximaal aantal deelnemers is bereikt.

Lokaal horecanieuws in de media

Veiling voor dregteam SOAD levert 33.000 euro op

13-04-2019 - Een veiling voor het dregteam SOAD op Urk heeft vrijdagavond ruim 33.000 euro opgeleverd. Daarmee heeft het team genoeg geld opgehaald om de leningen af te lossen die zijn afgesloten om het eigen pand te kunnen kopen. In zalencentrum Irene werden onder meer een visbuffet, een hotelovernachting, een beautybehandeling en gratis hulp bij belastingaangifte geveild. De Urker specialisten in moeilijke dregklussen hielden eerder al een open dag om geld op te halen.