Afdeling Noordenveld

KHN afdelingsnieuws

Facebookpagina KHN Noordenveld

09-04-2019
-

Sluit je aan bij de besloten groep KHN Noordenveld op Facebook. Je vindt de groep door te zoeken op ‘KHN Noordenveld’ in het menu ‘groepen’.

Hoe bouw je een dossier op en wat moet je doen als je medewerker zich ziek meldt? Ontdek het op 22 mei in Assen

08-04-2019
-

Op 22 mei organiseert Horeca Maatwerk twee op elkaar aansluitende workshops over Dossieropbouw en ontslag en Ziekteverzuim en re-integratie. In één dag word je helemaal bijgepraat over alle do's en dont's en bieden wij je handvatten hoe om te gaan met ziekteverzuim van je medewerkers.

Basistraining Bhv en E-learning op 13 mei in Nieuw Amsterdam (nabij Emmen)

05-04-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Gastvrijheidscursus: Hoe krijg ik positieve reviews (halve dag) op 14 mei in Zwolle

01-04-2019
-

Je wilt dat je gasten een optimale gastvrijheids-beleving ervaren binnen jouw bedrijf. Dan is de kans immers groot dat zij een positieve recensie achterlaten. Hoe kun je hiervoor zorgen? In deze training leer je te kijken door de ogen van je gast zodat je hun ervaring kunt verbeteren.

Interessante sessie HorecaVakPunt Drenthe op 20 mei! Ben jij erbij?

07-03-2019
-

Na een succesvolle sessie met Jelte van der Kooij afgelopen november bij het Drenthe College in Assen, staat er een 2e sessie gepland! Jullie zijn van harte uitgenodigd voor deze leerzame, inspiratievolle kennissessie van HorecaVakPunt op maandag 20 mei in de ochtend bij Restaurant & Zalencentrum Wielens en Noord-Sleen!

Harrie de Jong uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Drenthe

04-12-2018
-

Harrie de Jong ontwikkelde met veel doorzettingsvermogen en creativiteit een uniek concept.

John Meijerink tapt het beste biertje in de regio Drenthe

13-11-2018
-

John Meijerink van Paviljoen Lutterzand is de regionale winnaar van het Nederlands Kampioenschap Biertappen in Drenthe.

Save the date! Regio uitje KHN Drenthe

13-11-2018
-

Na het succesvolle regio uitje van vorig jaar in Emmen zet dit jaar Aa en Hunze de traditie voort.

Sander Meeter tapt de mooiste bieren van Noord-Nederland

04-10-2018
-

De beste biertjes van Noord-Nederland worden getapt door barman Sander Meeter van Beachclub Lemmer in Friesland. Sander won 1 oktober de regionale tapwedstrijd in Groningen.

Lokaal horecanieuws in de media

Even bellen met Rosa, die al fietsend oog in oog staat met de 'big vief' van Drenthe

19-04-2019 - Vanaf vrijdag is een verre vliegreis naar Afrika overbodig: de 'Drentse Big Vief' spot je gewoon op 't fietsje in Drenthe. Rosa van der Kamp uit Culemborg bedacht een culinaire fietssafari, waarbij je oog in oog komt met de 'Drentse Big Vief'. De 27-jarige Van der Kamp bedacht de 'Drentse Big Vief' als afstudeeropdracht voor de Design Academy in Eindhoven. Vandaag is de aftrap van de fietssafari, ze fietst hem zelf ook. We bellen haar onderweg, ergens tussen Veenhuizen en Westervelde.

Op Tjak: Op zoek naar de Big Vief

19-04-2019 - Afrikaanse taferelen in het Drentse landschap. Niet in een jeep, maar gewoon op de fiets op zoek naar bijzondere dieren. Vandaag is de start van de Drentse fietssafari. Maar welke 'vief' zoeken we dan? De Groninger blaarkop (een koe/rund), de Nederlandse landgeit, het Drents heideschaap, het Drents hoen en de Bonte Bentheimer (een varken). Het gaat om een dagtocht, deze fietssafari, die georganiseerd wordt door de gemeente Noordenveld in samenwerking met plaatselijke horeca.

Muzikale Bingoshow bij Cafe de Kastelein

18-04-2019 - -Muzikale Bingoshow bij Cafe de Kastelein 19.Apr.2019 Tweet Nieuw-Roden - Muzikale bingoshow 28 april voor het eerst bij ons in het noorden bij cafe de Kastelein de grote muzikale bingoshow met dragqueen Rosé Murphey???? Win prachtige prijzen onder het genot van een drankje en hapje en muzikaal vermaak..