Afdeling Noordenveld

KHN afdelingsnieuws

Save the date! Afdelingsactiviteit KHN Noordenveld op 14 oktober 2019

05-06-2019
-

Save the date! 14 oktober vanaf 17.00 uur is er een afdelingsactiviteit van KHN Noordenveld. Nadere informatie volgt nog.

Doe je mee met een gezond kindermenu in Drenthe?

04-06-2019
-

Samen aan de slag voor gezonder uiteten, ook voor kinderen! Doe je mee?

Provincie Drenthe helpt KHN-leden met inzichtelijk maken energieregistratie

28-05-2019
-

Provincie Drenthe helpt KHN-leden met inzichtelijk maken energieregistratie. KHN-leden in Drenthe betalen €200 voor een persoonlijke adviseur.

Handhaving Gemeente Noordenveld

25-04-2019
-

Op 24 april jl. heeft een afvaardiging van het bestuur een gesprek gehad met de afdeling handhaving & vergunningen van de Gemeente Noordenveld. We hebben daar ons ongenoegen geuit over het gebrek aan handhaving van illegale keten, sportclubs die zich niet houden aan gemaakte afspraken over de aard van hun activiteiten, sluitingstijden etc.

Facebookpagina KHN Noordenveld

09-04-2019
-

Sluit je aan bij de besloten groep KHN Noordenveld op Facebook. Je vindt de groep door te zoeken op ‘KHN Noordenveld’ in het menu ‘groepen’.

Harrie de Jong uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Drenthe

04-12-2018
-

Harrie de Jong ontwikkelde met veel doorzettingsvermogen en creativiteit een uniek concept.

John Meijerink tapt het beste biertje in de regio Drenthe

13-11-2018
-

John Meijerink van Paviljoen Lutterzand is de regionale winnaar van het Nederlands Kampioenschap Biertappen in Drenthe.

Save the date! Regio uitje KHN Drenthe

13-11-2018
-

Na het succesvolle regio uitje van vorig jaar in Emmen zet dit jaar Aa en Hunze de traditie voort.

Sander Meeter tapt de mooiste bieren van Noord-Nederland

04-10-2018
-

De beste biertjes van Noord-Nederland worden getapt door barman Sander Meeter van Beachclub Lemmer in Friesland. Sander won 1 oktober de regionale tapwedstrijd in Groningen.

Lokaal horecanieuws in de media

Rechtbank verklaart discotheek Klaas Pruim in Roden failliet

18-06-2019 - De afgebrande discotheek Klaas Pruim bv in Roden is failliet verklaard. De rechtbank in Assen trok dinsdag de stekker uit de bv. Daarmee lijkt definitief een einde te komen aan het disco-imperium van de familie Pruim. Dat begon in Zevenhuizen, waar onder leiding van vader Jan Pruim een discotheek tot grote bloei kwam. Pruim haalde artiesten als Normaal, Herman Brood, André Hazes en Golden Earring naar zijn dancing. In 2008 werd het bedrijf verkocht en ging de discotheek teloor.

De Kannibaal verrast in Roden

17-06-2019 - De champagne vloeide gisteren rijkelijk in Roden. Niet in Café Onder de Linden, maar er tegenover waar het erepodium stond en de rensters van De Kannibaal luidruchtig en trots de eindzege vierden. De vrouwenploeg legde de basis voor de eindzege - in zowel de ploegenstand als in het individuele klassement - in de ploegentijdrit op zaterdag.

Cel geëist tegen man uit Roden voor gewelddadige overval op pizzeria

14-06-2019 - Drie mannen die gisteren terechtstonden voor een overval op een pizzeria in Marum moeten de cel in als het aan de officier van justitie ligt.