Regio Noord-Holland

KHN regionieuws

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 23 september in Alkmaar

12-08-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

In 9 stappen naar Excellent cameratoezicht via de gratis scan voor ondernemers in Noord-Holland

26-03-2019
-

Geschat wordt dat er in totaal één miljoen camera’s in Nederland zijn. Camera’s om ondernemers, burgers en hun eigendommen te beschermen. In meer dan de helft van de gevallen blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze daardoor niet door de politie worden gebruikt om daders op te sporen.

Politiek en horeca Noord-Holland: het is tijd dat er één overheidsloket voor strandondernemers komt

08-03-2019
-

Er moet zo snel mogelijk één loket komen waar strandondernemers in Noord-Holland al hun vergunningen kunnen regelen. Daarmee moet er een eind komen aan de wirwar van overheidsloketten waar strandondernemers nu mee te maken hebben. Dit was één van de uitkomsten van het politieke debat dat KHN Noord-Holland dinsdagavond 6 maart in De Nadorst in Blokker organiseerde.

Provinciale Staten op de hoogte gebracht van belang van de horeca

13-12-2018
-

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen 2019 heeft KHN Noord-Holland een brief naar de partijen binnen de provincie Noord-Holland gestuurd om een aantal belangrijke zaken onder hun aandacht te brengen. Het gaat om onderwerpen die van belang zijn voor horecaondernemers in de provincie Noord-Holland.

Lokaal horecanieuws in de media

Letters op safari

20-08-2019 - SPAARNWOUDE Citymarketing .IJmuiden was de afgelopen periode niet te missen op de festivals in Velsen Valley. De letters .I J M U I D E N trokken veel bekijks en werden regelmatig op de foto gezet. Vooral tijdens Latin Village toen ze op een speciaal aangelegd strandje stonden. "Op Dance Valley, Dutch Valley en Latin Village komen bij elkaar opgeteld zo'n 100.000 bezoekers af", zegt citymarketeer Friso Huizinga. "Veel daarvan zijn nog nooit in IJmuiden of de andere kernen van Velsen geweest.

Haarlemse Muggenronde stilgelegd vanwege traumahelikopter op Grote Markt

20-08-2019 - De Haarlemse Muggenronde is dinsdagmiddag stilgelegd omdat er een traumahelikopter moest landen op de Grote Markt in Haarlem. Honderden toeschouwers van de wielerronde voor de jeugd waren getuige van de landing. De traumahelikopter werd opgeroepen vanwege een incident in een restaurant aan de Riviervismarkt.

Ondanks ontploffing en brand denkt uitbater Hotel Zaandijk aan uitbreiding

20-08-2019 - Het meermaals door misdaad getroffen Hotel Zaandijk breidt mogelijk uit. Dat bevestigt de gemeente Zaanstad. Het plan is om uit te bouwen, de bestaande kap van het hotel verhogen, de gevel te wijzigen, intern te verbouwen en de steiger te vergroten. Het momenteel gesloten hotel mag na vier maanden verplichte ...