Afdeling Noordoost Friesland

KHN afdelingsnieuws

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Update bestuursvergadering KHN Noordoost Friesland

02-07-2019
-

Op woensdag 19 juni jl. is er een bestuursvergadering geweest van KHN Noordoost Friesland. Graag informeren wij je over de actuele en besproken zaken.

Oproep! Meld Zuipketen, hokjes en illegale horeca in Noordoost Friesland

20-06-2019
-

Tijdens het horecaoverleg van 10 april jl. zijn de paracommerciële activiteiten en de zuipketen/hokjes/illegale horeca in Noordoost Friesland besproken.

Regiovergadering KHN Friesland op 14 mei jl.

22-05-2019
-

Op 14 mei jl. zijn de gemeentebestuurders in vergadering bijeen geweest in hotel Jans te Rijs. Het regiobestuur informeert je graag over het besprokene.

Frysk op 'e kaart

08-05-2019
-

Undernimme yn in ûnderskiedende regio mei in sterke eigen identiteit en klanten dy’t neist it Nederlânsk likegoed de Fryske taal brûke. In oantal ûndernimmers yn Fryslân dogge der al har foardiel mei. Sy brûke harren Fryske identiteit as middel om minsken oan harren te binen en harren netwurk te fergrutsjen.

Update gesprek met de burgermeerster van Noardeast Fryslân

09-04-2019
-

Op maandag 8 april heeft er een prettig en constructief gesprek plaatsgevonden tussen Dhr. H. Apotheker, burgemeester gemeente Noardeast Fryslân, en het bestuur van KHN Noordoost Friesland.

De Pleats in Burgum ontvangt ‘Meiinoar Meidwaan’ Vignet

28-03-2019
-

Maandag 25 maart reikte wethouder Gelbrig Hoekstra het MVO-vignet ‘Meiinoar Meidwaan’ uit aan De Pleats in Burgum. ‘De Pleats geeft plek aan jongeren die anders werken en denken’, aldus wethouder Hoekstra. ‘Bij de begeleiding betrekken ze alle ruim 50 medewerkers van het restaurant. Op die manier blijven de taken voor de jongeren afwisselend en interessant.’  

Sander Meeter tapt de mooiste bieren van Noord-Nederland

04-10-2018
-

De beste biertjes van Noord-Nederland worden getapt door barman Sander Meeter van Beachclub Lemmer in Friesland. Sander won 1 oktober de regionale tapwedstrijd in Groningen.

Algemene ledenvergadering KHN Noordoost Friesland op 27 november 2017

10-11-2017
-

Graag zien wij u op onze Algemene ledenvergadering op 27 november! Een goed moment om kennis uit te wisselen en te netwerken!

Roadshow LF2018 voor toerisme ondernemers!

26-10-2017
-

In 10 bijeenkomsten wordt de toeristische sector in Friesland bijgepraat over het Culturele Hoofdstad programma, wordt promotiemateriaal uitgedeeld en krijgt u tips om op het programma in te spelen.

Lokaal horecanieuws in de media

Er zijn geen nieuwsberichten gevonden.