Afdeling Noordwijk

KHN afdelingsnieuws

René Bogaart uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Zuid-Holland-Noord

05-11-2018
-

René Bogaart van Big Horeca B.V. mag zich de komende 1,5 jaar de Meest Markante Horecaondernemers van Zuid-Holland-Noord noemen.

De derde ronde van de subsidieregeling Luchterduinen Fonds is gestart

11-10-2018
-

Inwoners, ondernemers en organisaties van Noordwijk, Zandvoort, Bloemendaal en Katwijk kunnen een voorstel voor een duurzaam initiatief indienen en maken kans op financiering vanuit het Eneco Luchterduinen Fonds.

Lokaal horecanieuws in de media

Gratis parkeren van 28 december 2018 tot en met 1 januari 2019

14-12-2018 - In Noordwijk is parkeren van 28 december 2018 tot en met 1 januari 2019 gratis. In verband met Oud en Nieuw worden alle parkeerautomaten geledigd en tijdelijk voorzien van een beschermkap. Er hoeft dus niet betaald te worden. De gemeente is bang dat de parkeermeters zonder bescherming vuurwerkschade oplopen. Een prettig neveneffect Wethouder Dennis Salman ziet het gratis parkeren als een prettig neveneffect. "Een meevaller voor klanten van winkels, horeca en bezoekers", aldus wethouder Salman.

Noordwijker (64) alsnog de cel in voor oplichting

14-12-2018 - Een 64-jarige man uit Noordwijk is vorige week opgepakt. Hij had nog een celstraf van 270 dagen openstaan, voor oplichting. Dat heeft de politie vrijdag bekend gemaakt. De man kon worden aangehouden op de Duinroos in zijn woonplaats, bij Grand Hotel Huis ter Duin. De arrestatie werd uitgevoerd door het EVA-team van de politie-eenheid Den Haag, waarbij de afkorting staat voor 'Executie Vonnissen Afgestraften'.

Jongeren mogen proefstappen

10-12-2018 - Noordwijk - Jongeren van 16 en 17 jaar mogen drie avonden stappen op de Grent. Dat is de uitkomst van een petitie die de jongeren startten om toch toegang te krijgen tot de kroegen. Dat werd door burgemeester Rijpstra verboden nadat bleek dat veel jongeren van 16 en 17 ondanks de regels toch alcohol dronken. De petitie werd ruim 1300 keer ondertekend en hierop werden de jongeren en de horeca-ondernemers uitgenodigd op het gemeentehuis.