Afdeling Noordwijk

KHN afdelingsnieuws

Meld je snel aan voor de Cursus Sociale Hygiëne in Den Haag

12-08-2019
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord biedt je samen met ROC Mondriaan een cursus Sociale Hygiëne aan. Schenk je alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of jezelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne.

Bhv-herhalingstraining op 17 september 2019 in Den Haag

12-08-2019
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord heeft samen met bureau Edusafe een bhv-herhalingstraining ontwikkeld.

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Informatie over Parkoers in Den Haag

13-05-2019
-

Parkoers is een lunchroom en vergaderlocatie in Den Haag waar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt het horecavak leren.

Koninklijk Horeca Nederland sluit samenwerking met de Horeca Academie af

27-03-2019
-

KHN en de Horeca Academie in Den Haag hebben een overeenkomst gesloten om samen opleidingen te verzorgen. Bart Hogenboom, voorzitter KHN regio Zuid-Holland-Noord en Antoine Defesche, directeur van de Horeca Academie ondertekenden een overeenkomst om dit jaar gezamenlijk een opleiding tot leermeester en een training in leidinggeven aan te bieden. Een belangrijke aanvulling op het horecaonderwijs.

2-daagse training Professioneel leidinggeven

19-02-2019
-

Wil je jouw medewerkers laten doorgroeien in jouw bedrijf naar een leidinggevende functie? Dit is een belangrijke rol met grote invloed op jouw bedrijf en jouw gast.

Bhv-trainingen in Den Haag

21-01-2019
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord heeft samen met bureau Edusafe een bhv-herhalingstraining ontwikkeld.

Cursus Sociale Hygiëne in Den Haag (2 dagdelen)

20-12-2018
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord organiseert ook dit jaar weer samen met ROC Mondriaan een cursus Sociale Hygiëne. Schenk je alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of jijzelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne.

René Bogaart uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Zuid-Holland-Noord

05-11-2018
-

René Bogaart van Big Horeca B.V. mag zich de komende 1,5 jaar de Meest Markante Horecaondernemers van Zuid-Holland-Noord noemen.

Lokaal horecanieuws in de media

Space Lasershow Noordwijk aan Zee

17-08-2019 - SPEKTAKEL • Op de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk aan Zee vindt 24 augustus om circa 21.30 uur een bijzondere lasershow plaats. Het middelpunt van spektakel is op de Oranje Promenade, tegenover Hotel van Oranje. De K.W. Boulevard wordt hiervoor in zijn geheel vanaf 20.00 uur afgesloten. Vanaf beide kanten van de K.W. Boulevard zullen er laserstralen over en weer verschijnen; dit resulteert in een fantastische show, dit alles natuurlijk vergezeld van opzwepende muziek.

Domaine Huis ter Duin ontwikkelt zich verder: De zakelijke ontmoetingsplek van de regio

16-08-2019 - Wanneer men op de N206 rijdt richting Noordwijk ziet men Grand Hotel Huis ter Duin al liggen. De perfecte uitvalbasis voor een zakelijke lunch, diner of borrel. Genoeg parkeergelegenheid en het brede palet van restaurants zorgen ervoor dat het nuttige en het aangename worden verenigd. Het werd dus eens tijd om met Stephan Stokkermans, Managing Director, in gesprek te gaan. Het hotel blijft zich ontwikkelen en heeft mooie plannen voor de (nabije) toekomst.

Fancy Fiddlers komen naar Noordwijk

14-08-2019 - Noordwijk - De Fancy Fiddlers komen naar Noordwijk. Op zaterdag 24 augustus treden de jonge talenten op in Grand Hotel Huis ter Duin. Na een intensieve week van studeren laten zij onder toeziend oog van pers, geïnteresseerden en vrienden en familie hun kunsten horen. De leeftijd van de viool- en cellotalenten varieert van 6 tot 19 jaar. Onder supervisie van de Hilversumse Vioolpedagoge Coosje Wijzenbeek worden zij begeleid en voorbereid op hun weg naar (inter)nationale podia.