Afdeling Noordwijk

KHN afdelingsnieuws

Informatie over Parkoers in Den Haag

13-05-2019
-

Parkoers is een lunchroom en vergaderlocatie in Den Haag waar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt het horecavak leren.

De PIMP Theatershow op 18 juni in de Muze in Noordwijk

03-05-2019
-

Afgelopen maart organiseerde KHN Noordwijk het Hospitality Congres voor haar leden en medewerkers. Spreker deze avond was o.a. van vakman Milo Berlijn van de Pimp Theatershow. Milo gaf de gasten van deze avond een stukje beleving van zijn show. Dit was een daverend succes en werd zeer goed ontvangen door alle aanwezigen. Heb je deze avond gemist of wil je samen met je medewerkers deze show bijwonen dan kan dit op dinsdag 18 juni in de Muze in Noordwijk.

Koninklijk Horeca Nederland sluit samenwerking met de Horeca Academie af

27-03-2019
-

KHN en de Horeca Academie in Den Haag hebben een overeenkomst gesloten om samen opleidingen te verzorgen. Bart Hogenboom, voorzitter KHN regio Zuid-Holland-Noord en Antoine Defesche, directeur van de Horeca Academie ondertekenden een overeenkomst om dit jaar gezamenlijk een opleiding tot leermeester en een training in leidinggeven aan te bieden. Een belangrijke aanvulling op het horecaonderwijs.

2-daagse training Professioneel leidinggeven

19-02-2019
-

Wil je jouw medewerkers laten doorgroeien in jouw bedrijf naar een leidinggevende functie? Dit is een belangrijke rol met grote invloed op jouw bedrijf en jouw gast.

Bhv-trainingen in Den Haag

21-01-2019
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord heeft samen met bureau Edusafe een bhv-herhalingstraining ontwikkeld.

Cursus Sociale Hygiëne in Den Haag (2 dagdelen)

20-12-2018
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord organiseert ook dit jaar weer samen met ROC Mondriaan een cursus Sociale Hygiëne. Schenk je alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of jijzelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne.

René Bogaart uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Zuid-Holland-Noord

05-11-2018
-

René Bogaart van Big Horeca B.V. mag zich de komende 1,5 jaar de Meest Markante Horecaondernemers van Zuid-Holland-Noord noemen.

Lokaal horecanieuws in de media

97 omgekomen brandweermensen herdacht, Sonja's vader is een van hen

15-06-2019 - Geschreven door Babette olde Hanhof Ze is nu net zo oud als haar vader was toen hij overleed, Sonja Steenvoorden. Haar vader Nico kwam om het leven op donderdag 25 januari 1990. Sonja was toen 22 jaar. "Tijdens een heftige storm brak er op die dag, in de namiddag, brand uit bij hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Mijn vader was al eerder uitgerukt vanwege de vele stormschademeldingen. Bij het weggaan stond hij op de deurmat en zei: dag.

Stijlvol dancefeest met deejays en mode in Huis ter Duin

14-06-2019 - Noordwijk - In grand Hotel Huis ter Duin vindt zaterdag 29 juni de premiere plaats van Glamour.Land. Dat is een dancefeest met mode, kunst en luxury. Volgens Huis ter Duin bestaat een dergelijk evenement in Nederland nog niet. DJ Paul Darey komt uit Ibiza, Uit Moskou komt DJ Maxxim Mazai en uit Nederland Yves Eaux, Dennis Ruyer, Salvador Deep en VJ Hans Bijloo. Mode- en kunstfotograaf Ron Tetteroo exposeert, net als Henry Faber. Model en auteur Tanja Kok komt haar boek signeren.

Nieuwsflitsen - juni 2019

12-06-2019 - Nieuwe stichting Noordwijk Marketing - Berlijn enorm gestegen als populairste zakenstad voor Nederlandse zakenreizigers - Mansveld Techniek voert formele wijziging door in bedrijfsstructuur Nieuwe stichting Noordwijk Marketing Per 1 juni 2019 zijn Stichting Noordwijk Marketing en Stichting VVV Noordwijkerhout opgegaan in de nieuwe Stichting Destinatie Noordwijk & Noordwijkerhout, onder de naam Noordwijk Marketing.