5% extra KHN-korting bij Office Centre

OfficeCentre logo

Office Centre heeft alles onder één dak om succesvol te kunnen ondernemen. Kantoorartikelen, elektronica en kantoorinrichting, Office Centre biedt het allemaal! Als KHN-lid kun je gebruikmaken van exclusieve voordelen op het uitgebreide assortiment aan kantoorbenodigdheden en services.

Het KHN-voordeel

Bij Office Centre krijg je als KHN-lid altijd 5% korting op het volledige assortiment in een van de 39 Office Centre vestigingen.

 

Waarom Office Centre?

Office Centre wil graag jouw partner zijn op het gebied van succesvol ondernemen. Naast een uitgebreid assortiment aan kantoorartikelen kun je bij Office Centre ook terecht voor inkt en toners, papier, meubilair, laptops, pinautomaten, kassa’s en nog veel meer! Office Centre heeft service hoog in het vandaal staan.

Daarom biedt Office Centre verschillende services aan. Voor kopieer-, print- en drukwerk kun je terecht bij de Print & Marketing-balie. Bijvoorbeeld voor het drukken van je menukaarten, beachflags of bedrijfspolo’s. Daarnaast vind je in alle vestigingen een EasyTech-balie waar onze specialisten klaar staan voor alle technische ondersteuning. En voor je postzaken ben je welkom bij onze PostNL Business Points.

 

Meer weten of direct profiteren?

Voor de 5% KHN-korting en andere speciale KHN-aanbiedingen kun je direct terecht in één van de 39 Office Centre vestigingen. Gebruik in de vestiging je huidige klantenkaart of de tijdelijk klantenkaart die KHN-leden per post hebben ontvangen. Heb je geen tijdelijk klantenkaart ontvangen? Neem dan contact op met Office Centre. Wegens omstandigheden is het tijdelijk niet mogelijk om met KHN-korting te bestellen in de webshop van Office Centre.

 

Vragen of meer informatie?

Voor vragen en meer informatie over de producten en services van Office Centre kun je contact opnemen via 088-6690669 of klantenservice@officecentre.nl. Je kunt ook onderstaand contactformulier invullen, dan neemt Office Centre vrijblijvend contact met je op.

 

Aanvraag informatie over KHN-ledenvoordeel Office Centre

KHN-lidnummer
Bedrijfsnaam
Contactpersoon
Vestigingsadres
Postcode
Vestigingsplaats
Telefoonnummer 
E-mailadres
Opmerking
Terug
KHN Ledenvoordelen