5% extra KHN-korting bij Office Centre

OfficeCentre logo

Office Centre heeft alles onder één dak om succesvol te kunnen ondernemen. Papier, inkt, toners, werkplekinrichting, Office Centre biedt het allemaal! Als KHN-lid kunt u gebruikmaken van exclusieve voordelen op het uitgebreide assortiment aan kantoorartikelen en diensten.

Het KHN-voordeel

Bij Office Centre krijgt u als KHN-lid altijd 5% korting op het volledige assortiment in een van de 39 Office Centre winkels of met kortingscode SPC4UKHN1 in de Office Centre webshop (met uitzondering van producten met een stekker).

Waarom Office Centre?

Office Centre wil graag u partner zijn op het gebied van succesvol ondernemen. Naast een uitgebreid assortiment aan kantoorartikelen kunt u bij Office Centre ook terecht voor inkt en toners, papier, meubilair, laptops, pinautomaten, kassa’s en nog veel meer! Office Centre heeft service hoog in het vandaal staan.

Daarom biedt Office Centre verschillende diensten aan. Voor kopieer-, print- en drukwerk kunt u terecht bij de Copy & Print-balie. Bijvoorbeeld voor het drukken van uw menukaarten, beachflags of bedrijfspolo’s. Daarnaast vindt u in veel winkels een EasyTech-balie waar onze specialisten klaar staan voor alle technische ondersteuning. En voor uw postzaken bent u welkom bij onze PostNL Business Points.

Meer weten of direct profiteren?

Voor de 5% KHN-korting en andere speciale KHN-aanbiedingen kunt u direct terecht in een van de 39 Office Centre winkels of kijk in de Office Centre webshop voor de actuele kortingscode. Deze code kunt u tijdens het afrekenen van uw artikelen invoeren. Gebruik in de winkel uw huidige klantenkaart of de tijdelijk klantenkaart die KHN-leden per post hebben ontvangen. Heeft u geen tijdelijk klantenkaart ontvangen? Neem dan contact op met Office Centre.

Vragen of meer informatie?

Voor vragen en meer informatie over de producten en diensten van Office Centre kunt u contact opnemen via 088-6690669 of klantenservice@officecentre.nl. U kunt ook onderstaand contactformulier invullen, dan neemt Office Centre vrijblijvend contact met u op.

Aanvraag informatie over KHN-ledenvoordeel Office Centre

KHN-lidnummer
Bedrijfsnaam
Contactpersoon
Vestigingsadres
Postcode
Vestigingsplaats
Telefoonnummer 
E-mailadres
Opmerking
Terug
KHN Ledenvoordelen