Afdeling Oisterwijk

KHN afdelingsnieuws

Extra cursus ingepland Wet Arbeidsmarkt in Balans nu ook in Brabant!

19-08-2019
-

Ben en blijf up to date van de ontwikkelingen van het arbeidsrecht. Kom ook naar de ochtendsessie op 10 oktober!

Horecadag bij 'Vis aan het water'

11-07-2019
-

Zoals je wellicht hebt gezien in het Oisterwijk Nieuws vind er binnenkort 'vis aan het water' plaats. Speciaal voor horecaondernemers wordt er een horecadag georganiseerd op 26 augustus.

Brabantse vrijetijdssector en VisitBrabant tillen gastvrijheid naar hoger niveau

15-05-2019
-

Op 9 mei vond in het Willem-II Stadion in Tilburg de kick-off plaats van het programma dat gastvrijheid in de Brabantse vrijetijdssector naar een nóg hoger niveau moet tillen.

Even voorstellen: Tijdelijke waarneming KHN-regiomanager regio Midden West Brabant

10-05-2019
-

Graag stel ik mezelf aan je voor: mijn naam is Merel Reijers en ik vervang tijdelijk Ria Cruijssen die, zoals je weet, voor langere tijd afwezig is in verband met ziekte. Tot voor kort was ik werkzaam als regiomanager in regio Oost-Brabant.

Brandveiligheid en stekkers

09-04-2019
-

Brandweer Midden-West Brabant heeft verschillende filmpjes gemaakt om jouw gasten en medewerkers te informeren over veiligheid in de horeca.

Reeks overvallen in Brabant: weet jij wat je moet doen?

26-03-2019
-

Afgelopen weekend zijn drie horecabedrijven in Tilburg overvallen. Het aantal overvallen in Brabant is in 2018 fors gestegen. KHN wil jou als horecaondernemer in Brabant informeren over wat je moet doen als het jou overkomt en wat moet je vooral laten.

Brandveiligheid en kaarsen

26-03-2019
-

Brandweer Midden-West Brabant heeft verschillende filmpjes gemaakt om jouw gasten en medewerkers te informeren over veiligheid in de horeca.

Brabantse Gastvrijheid Award 2019

13-03-2019
-

Wie heeft de meest gastvrije locatie van Brabant? Na een succesvolle eerste editie in 2018 gaat VisitBrabant samen met Omroep Brabant en andere Brabantse partners ook dit jaar op zoek naar de meest gastvrije locatie uit de Brabantse vrijetijdssector.    

Veilig uitgaan tijdens uiteten

12-03-2019
-

Brandweer Midden-West Brabant heeft verschillende filmpjes gemaakt om jouw gasten en medewerkers te informeren over veiligheid in de horeca.

Carnaval komt eraan! Waar moet je op letten?

28-02-2019
-

Zijn er regels? Waar moet je op letten? Check de tips van KHN!

Lokaal horecanieuws in de media

Oisterwijk maakt zich op voor komst kabinet, het cadeau van Robèrt ligt al klaar voor Rutte

20-08-2019 - UPDATEOISTERWIJK - Oisterwijk maakt zich op voor hoog bezoek vandaag: premier Mark Rutte komt met zijn kabinet naar hotel Bos & Ven voor een heidag aan het begin van het nieuwe politieke jaar. Op uitnodiging van de Oisterwijkse burgemeester Hans Janssen komt het kabinet naar Oisterwijk, 75 jaar nadat de regering in 1944 op dezelfde plek neerstreek aan het eind van de oorlog.

Ook politici hebben geen zomervakantie meer

20-08-2019 - Voor Nederlandse politici is de zomervakantie voorbij: ze gaan vandaag weer samen aan de slag. Gelukkig mogen ze relaxed beginnen. Op deze eerste werkdag gaan ze bijpraten in een hotel in Oisterwijk. Ook hoeven de ministers geen nette kleding aan, maar mogen ze op gympen en in een t-shirt aanschuiven. Dat is traditie. Er zijn serieuze gesprekken over wat er gaat gebeuren komend jaar, maar er wordt ook gewoon gezellig bijgekletst.

Rutte III naar Oisterwijk, 75 jaar na Gerbrandy

20-08-2019 - Van het hedendaagse comfort was geen sprake toen premier Gerbrandy in november '44 met enkele ministers afzakte naar hetzelfde hotel, fraai gelegen aan het Klompven. Overgevlogen vanuit Londen, waren ze in Eindhoven geland om als…