Afdeling Oldambt

KHN afdelingsnieuws

“Veurzitters... wat hebben we eraan?”

19-06-2019
-

“Wie denkt Robèr Willemsen wel dat hij is?” Simpel: jouw collega.. . Hij is eigenaar van 3 horecabedrijven: Café Melief Bender, Proeflokaal De Pui en Brasserie Wijnbar Muller & Co. Allemaal bij of in Rotterdam.

Algemene Ledenvergadering voor alle afdelingen in de regio Groningen op 1 juli 2019

06-06-2019
-

“Wie denkt Robèr Willemsen wel dat hij is?” Simpel: jouw collega.. . Hij is eigenaar van 3 horecabedrijven: Café Melief Bender, Proeflokaal De Pui en Brasserie Wijnbar Muller & Co. Allemaal bij of in Rotterdam.  

Tot €5.000 euro subsidie wanneer je een creatieveling uit Groningen inschakelt !

11-04-2019
-

Wil je de wand van je pand laten verfraaien door een kunstenaar/illustrator, of een kunstwerk voor je zaak plaatsen die meteen de aandacht van de klant trekt? Of bijvoorbeeld een unieke bar laten bouwen door een creatieve designer, of jullie wachtmuziekje laten componeren door een muzikant?

Sander Meeter tapt de mooiste bieren van Noord-Nederland

04-10-2018
-

De beste biertjes van Noord-Nederland worden getapt door barman Sander Meeter van Beachclub Lemmer in Friesland. Sander won 1 oktober de regionale tapwedstrijd in Groningen.

Patrick Beijk gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Groningen

11-09-2018
-

Patrick Beijk, eigenaar van mr. Mofongo en The Dog Bollocks, is gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Groningen!

Lokaal horecanieuws in de media

Burgemeester Cora-Yfke Sikkema opent WVV EP de Treffer voetbalkamp 2019

15-06-2019 - WINSCHOTEN - Vanmorgen heeft burgemeester Cora-Yfke Sikkema het WVV EP de Treffer voetbalkamp geopend. Op het terrrein van WVV Winschoten wordt dit weekend voor de tweede keer een voetbalkamp gehouden. Dit werd vanmorgen door burgemeester Cora-Yfke Sikkema geopend. Een grote groep vrijwilligers is al dagen in de weer om de jeugd een fantastisch weekend te bezorgen. Er werden tenten opgezet, luchtbedden opgepompt en ook de grote tent voor de catering staat er.

Nieuw leven voor roemrucht 't Pleintje

14-06-2019 - Winschoten Het roemruchte café 't Pleintje in Winschoten wordt verbouwd en klaargemaakt voor de verhuur. Eén ding is zeker: er komt geen nachthoreca in.Eigenaar David Maas vindt het onderhand tijd dat het karakteristiek horecapand in hartje Winschoten weer opengaat. Het café staat al bijna twee jaar leeg. "We gaan het binnen opknappen en zodanig verbouwen dat er een vide ontstaat. De ramen worden weer geopend, zodat er licht in het pand komt...