Afdeling Oldambt

KHN afdelingsnieuws

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Sander Meeter tapt de mooiste bieren van Noord-Nederland

04-10-2018
-

De beste biertjes van Noord-Nederland worden getapt door barman Sander Meeter van Beachclub Lemmer in Friesland. Sander won 1 oktober de regionale tapwedstrijd in Groningen.

Patrick Beijk gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Groningen

11-09-2018
-

Patrick Beijk, eigenaar van mr. Mofongo en The Dog Bollocks, is gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Groningen!

Lokaal horecanieuws in de media

Programma Waterbei 2019

13-08-2019 - Winschoten - Het is de organisatie van Waterbei wederom gelukt om een goed gevuld programma met straattheater in elkaar te draaien. Dit 2-daags festival vindt plaats in de binnenstad van Winschoten op vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus. Vrijdag 30 augustus Op vrijdag om 20.00 uur start vanaf De Klinker een steltlopers groep richting het Marktplein, waar op dat moment Coverband TOOSST het publiek al aan het opwarmen is.

Humorvolle show over lastige pubers

12-08-2019 - Winschoten - Pubers, ze kunnen je tot waanzin drijven maar het zijn ook jonge mensen met een passie die een identiteit ontwikkelen. In de voorstelling Tis Hier Geen Hotel komen alle facetten van pubers aan de orde. De theatermakers Hanneke Drenth, Dianne Liesker en Ellen Dikker staan komend seizoen niet alleen met de voorstellingen Tis Hier Geen Hotel op de planken, ze maken hem ook zelf. "De voorstelling is gebaseerd op de website tishiergeenhotel maar wij hebben verder de vrije hand gekregen.