Afdeling Oldambt

KHN afdelingsnieuws

Tot €5.000 euro subsidie wanneer je een creatieveling uit Groningen inschakelt !

11-04-2019
-

Wil je de wand van je pand laten verfraaien door een kunstenaar/illustrator, of een kunstwerk voor je zaak plaatsen die meteen de aandacht van de klant trekt? Of bijvoorbeeld een unieke bar laten bouwen door een creatieve designer, of jullie wachtmuziekje laten componeren door een muzikant?

Hoe bouw je een dossier op en wat moet je doen als je medewerker zich ziek meldt? Ontdek het op 22 mei in Assen

08-04-2019
-

Op 22 mei organiseert Horeca Maatwerk twee op elkaar aansluitende workshops over Dossieropbouw en ontslag en Ziekteverzuim en re-integratie. In één dag word je helemaal bijgepraat over alle do's en dont's en bieden wij je handvatten hoe om te gaan met ziekteverzuim van je medewerkers.

Sander Meeter tapt de mooiste bieren van Noord-Nederland

04-10-2018
-

De beste biertjes van Noord-Nederland worden getapt door barman Sander Meeter van Beachclub Lemmer in Friesland. Sander won 1 oktober de regionale tapwedstrijd in Groningen.

Patrick Beijk gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Groningen

11-09-2018
-

Patrick Beijk, eigenaar van mr. Mofongo en The Dog Bollocks, is gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Groningen!

Lokaal horecanieuws in de media

Joni Thielpape uit Nieuw-Beerta is de nieuwe Miss Oldambt

14-04-2019 - Oldambt - Joni Thielpape (18) uit Nieuw-Beerta is de nieuwe Miss Oldambt. Zij neemt de titel over van Sharon Mulder. In hotel-restaurant in den Stallen in Winschoten, nam zij de sjerp en wisselbokaal in ontvangst van Arie Haan, oud-voetballer van onder meer Ajax, PSV, Anderlecht en het Nerdelands elftal.  Foto: Miss Oldambt Het bericht Joni Thielpape uit Nieuw-Beerta is de nieuwe Miss Oldambt verscheen eerst op OldambtNu.nl.

Joni Thielpape nieuwe Miss Oldambt

14-04-2019 - OLDAMBT - Joni Thielpape (18) uit Nieuw-Beerta is gekroond als de nieuwe Miss Oldambt.Zij neemt de titel over van Sharon Mulder. Joni nam gisteravond in hotel-restaurant In den Stallen in Winschoten de wisselbeker en sjerp aan van oud-voetballer Arie Haan. Ook kreeg zij een aantal cadeaus overhandigd, waaronder een zilveren sieradenset, beschikbaar gesteld door juwelier Berwin Bijholt, en een waardecheque van Bosma Bedden. Joni zal het Oldambt bij verschillende evenementen vertegenwoordigen.