Afdeling Oost Gelre

KHN afdelingsnieuws

Veluweacademy.nl biedt uitdagende baan aan afgestudeerde mbo’ers

26-06-2019
-

De Veluwe Academy is een uniek initiatief van VisitVeluwe, onderwijsinstellingen en vier toonaangevende hospitality bedrijven: Bungalowpark Hoenderloo, Landal Miggelenberg, Van der Valk Hotel Apeldoorn - de Cantharel en Thermen Bussloo.

Estée Strooker gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland

04-06-2018
-

Maandag 4 juni is Estée Strooker van ’t Amusement en eetwinkel STROOM in Arnhem gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland.

Lokaal horecanieuws in de media

Mannen krijgen 'concurrentie' bij het schieten

16-08-2019 - Wat is er te doen in de Achterhoek? Foto-expositie van Dinie Wikkerink Groenlo viert 175e Grolse Kermis Expositie Sieger-White in de Koppelkerk Basiliek en toren open Bij deze speciale kermis editie mogen mannen knuppelgooien GROENLO - Dit weekend wordt in Groenlo de kermis voor de 175ste keer gevierd. Speciaal voor deze editie mogen vrouwen schieten en mannen knuppelgooien. Vrijdagavond 16 augustus was de voorinschrijving bij Restaurant Wissink op de Markt.

32e Grols Jazz-Vesteval

16-08-2019 - Wat is er te doen in de Achterhoek? Foto-expositie van Dinie Wikkerink Inleveren kleurplaten Grolse kermis Groenlo viert 175e Grolse Kermis Expositie Sieger-White in de Koppelkerk GROENLO - De binnenstad van Groenlo is zaterdagavond 7 september vanaf 21.30 voor de 32e keer het toneel van het Grols Jazz-Vesteval. Geniet onder het gemot van een gezellig drankje van Live-muziek in de 7 gezellige horecagelegenheden die deelnemen. Restaurant Wissink opent met Pierre et les Optimistes.

Brouwersnös wint 6 prijzen World Beer Awards 2019 Londen

13-08-2019 - GROENLO - Medio 2018 zijn de brouwers begonnen met het brouwen van bieren in de spliksplinternieuwe brouwerij Brouwersnös in Groenlo. En nu al mogen de bieren Ne Toffen (amber), Frolijke Frans (pale ale), Willemken (4 granen blond) en Kopstoot, een gin-infused bier dat samen met Jonnie Boer van 3 sterren restaurant De Librije is ontwikkeld, de titel "Netherlands Winner" dragen.