Als lid van KHN kun je de beurs gratis bezoeken!

Op 8 en 9 november vindt de Haagse Horeca Beurs weer plaats in de Grote Kerk in Den Haag. Dit is hét evenement waar horecaondernemers, bedrijfsleiders, (chef-)koks en leveranciers samenkomen om de nieuwste trends, producten en ontwikkelingen te ontdekken.

Daarnaast is het er natuurlijk ook gewoon onwijs gezellig! De Haagse Horeca Beurs is een jaarlijks evenement in samenwerking met de Vereniging van Strandexploitanten Scheveningen, gemeente Den Haag en Koninklijke Horeca Nederland.

Als lid van KHN kun je de beurs gratis bezoeken. Ook zijn er verschillende trainingen waar je aan kunt deelnemen. Onderstaand tref je het cursusaanbod aan.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens

Cursussen Haagse Horeca Beurs

Rudolph van Veen
Rudolph van Veen is de enige Nederlander met zowel de titel Meesterkok als Meester Patissier, de hoogst haalbare graad van vakbekwaamheid.
Lees meer
Horecaondernemer eetcafé
SVH Meestergastheer Eduard van der Toolen neemt jouw startende medewerkers mee naar de basis van ons prachtige vak. Met praktische handvaten en tips.
Lees meer