Opzeggen lidmaatschap

Wij vinden het jammer dat je er over denkt om je KHN-lidmaatschap op te zeggen. Want dankzij jou en ruim 20.000 andere leden kunnen wij de belangen van de horeca behartigen én zorgen voor een zo gunstig mogelijk ondernemersklimaat voor horecaondernemers.

Profiteert u maximaal van de voordelen van uw KHN-lidmaatschap?
Een lidmaatschap van KHN biedt vele voordelen: wij komen op voor uw horecabelangen (lokaal en landelijk), u kunt bij ons terecht voor persoonlijk advies én u profiteert van vele financiële ledenvoordelen. Hiermee kunt u de contributie ruimschoots terugverdienen. Weet u zeker dat u maximaal profiteert van onze ledenvoordelen? Neem contact op met onze afdeling Ledenwerving via 0348 48 94 28 of stuur een e-mail naar ledenwerving@khn.nl zodat wij dit voor u na kunnen gaan.

Lidmaatschap opzeggen
Als u zeker weet dat u uw KHN-lidmaatschap wilt opzeggen, kunt u dit op drie manieren doen: u stuurt een aangetekende brief aan onderstaand adres, u stuurt een e-mail naar leden@khn.nl, óf u vult direct het opzegformulier in.

Houd er rekening mee dat uw opzegging vóór 1 oktober van het lopende jaar bij ons binnen moet zijn, om uw opzegging voor het nieuwe jaar in te kunnen laten gaan. De aangetekende brief stuurt u naar:

Koninklijke Horeca Nederland
T.a.v. Ledenadministratie
Postbus 566
3440 AN Woerden

Terug
Voordelen KHN-lidmaatschap

U houdt meer over

KHN biedt unieke kortingsafspraken met leveranciers

Met een KHN-lidmaatschap bespaart u op de kosten van verzekeringen, energie, creditcards, muziek- en beeldrechten en nog veel meer.

U krijgt een helder antwoord op al uw ondernemersvragen

KHN geeft informatie en advies

Als KHN-lid kunt u bij ons terecht voor informatie en advies over allerlei zaken van de horecabedrijfsvoering.

U heeft meer ruimte om te ondernemen

KHN behartigt uw belangen

Namens ruim 20.000 leden zijn wij dagelijks in gesprek met gemeenten, nationale overheid en Europa over voor de horeca belangrijke thema’s.