KHN zoekt een Adviseur KHN Advies (32 uur)

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol waarin je jouw expertise in HR en juridische zaken kunt inzetten om de horecabranche te ondersteunen? Ben je communicatief sterk en heb je een passie voor horeca? Dan is KHN Advies op zoek naar jou!

Wie zoeken we?

Bij KHN zoeken we niet zomaar een vraagbaak. We zoeken iemand met dezelfde missie als wij: horecaondernemers helpen om alles uit hun onderneming te halen wat erin zit. Iemand die communicatief sterk is en goed kan luisteren. En die complexe juridische en HR-vraagstukken niet alleen begrijpt, maar ze ook op een eenvoudige manier kan uitleggen aan onze leden. Onze ideale collega:

  • Heeft een relevante opleiding op HBO-niveau óf vergelijkbare werkervaring binnen HR of juridische dienstverlening
  • Heeft een analytische geest die theorie moeiteloos naar de praktijk kan vertalen én dit begrijpelijk kan uitleggen
  • Heeft uitstekende communicatievaardigheden in het Nederlands
  • Is een flexibele teamspeler en kan goed onder druk presteren

Wat ga je doen?

Je vervangt een collega die binnen KHN een andere functie heeft aangenomen. Je hebt dagelijks telefonisch en mailcontact met horecaondernemers, leidinggevenden en HR-managers in de horeca. Je staat horecaondernemers met raad en daad bij en geeft antwoord op veel uiteenlopende vragen op onder andere het gebied van het arbeidsrecht, huur- en contractenrecht. Je adviseert bijvoorbeeld de ondernemer die vraagt welke stappen hij moet zetten nu zijn zieke medewerker zich niet aan de re-integratieverplichtingen houdt. Je legt uit wanneer hij annuleringskosten in rekening mag brengen aan zijn gasten. Of je bespreekt wat hij kan doen nu er een conflict is met de verhuurder omdat deze de huurovereenkomst wil beëindigen.

We delen onze kennis niet alleen via de telefoon en e-mail. We schrijven FAQ-voor op onze website en zorgen ervoor dat deze up-to-date blijven, we adviseren collega’s van andere afdelingen en organiseren webinars voor onze leden.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende en afwisselende baan
  • Een dynamische en gedreven werkomgeving met gastvrije collega’s
  • Alle ruimte om jezelf te zijn maar ook om jezelf te blijven ontwikkelen
  • Goede primaire en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een prima salaris, bovengemiddeld aantal vakantiedagen, een premievrij pensioen en de mogelijkheid tot thuiswerken (nu nóg iets meer).

Over KHN Advies

De afdeling KHN Advies bestaat uit een hecht team van zes specialisten. We werken zowel vanuit huis als op kantoor en kunnen goed samenwerken, maar ook prima zelfstandig aan de slag. Hoewel we ondernemers niet altijd het door hun gewenste advies kunnen geven, streven we ernaar dat elke ondernemer zich gehoord voelt en tevreden is met het advies dat hij heeft gekregen.

Team KHN

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is dé branchevereniging voor de horeca. Met ruim 230 afdelingen door heel Nederland vertegenwoordigt KHN 17.000 leden en zo’n 255.000 medewerkers. KHN maakt zich sterk voor een professionele en toekomstbestendige horeca. KHN ondersteunt haar leden met belangenbehartiging, advies, financiële voordelen en inspiratie.

Zin om te beginnen?

Stuur je cv en motivatiebrief (een sprekend filmpje kunnen wij ook erg waarderen) naar Joyce van Kleef (HR Consultant) via j.vankleef@khn.nl. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie. Wil je eerst meer weten over de functie? Maak kennis met KHN Advies: https://vimeo.com/935411470?share=copy of neem dan contact op met Karin Goosens (Coördinator KHN Advies) via 0348 48 94 80.