Assistant financial controller (32 uur)

Als assistant financial controller stel je de maandelijkse rapportages op, assisteer je bij de begroting en jaarafsluiting. Daarnaast ben je de administratieve werkzaamheden niet vreemd en assisteer je collega’s op de afdeling bij de dagelijkse verwerking van de administratie waarbij je de verantwoordelijkheid hebt over de facturatie van KHN.

Wie zoeken wij:

Voor onze financiële afdeling zoeken wij een assistant financial controller met een breed takenpakket. In de basis ben je verantwoordelijk voor het opstellen en bespreken van de maandelijkse rapportages met de betreffende stakeholders. Je rapporteert over budgetten, realisatie en de forecast aan de Manager. Naast deze werkzaamheden ben je proactief als het gaat om verbeteringen in processen.

Wat vragen wij:

Onze kandidaat heeft een financieel administratieve opleiding op Hbo-niveau afgerond. Vanwege het contact met onze leden zijn uitstekende contactuele eigenschappen van groot belang. Verder werk je graag in teamverband, maar ben je zeker ook in staat om zelfstandig te werken. Minimaal 2 jaar relevante werkervaring is vereist; daarnaast is ervaring met MS Dynamics 365, Basecone en Twinfield een pré. De functie is met name geschikt voor kandidaten die toe zijn aan een tweede stap in hun carrière in de rol van assistant financial controller.

Profiel

De kandidaat die we zoeken herkent zich in de volgende competenties en/of vaardigheden:

  • Analytisch en nauwkeurig
  • Vooruitdenkend
  • Communicatief sterk
  • Flexibel en resultaatgerichte houden
  • Proactief

Functie-eisen:

  • Afgeronde financiële HBO opleiding
  • Minimaal twee jaar relevantie werkervaring
  • Excel kent voor jou geen geheimen

Wat bieden wij:

Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie in een prettige werkomgeving met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. KHN is een dynamische organisatie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Je krijgt dus kansen om jezelf te ontwikkelen: je bepaalt je eigen route. Zo kun jij persoonlijk groeien terwijl je het verschil maakt voor onze leden. Zo kun je bijdragen aan een bedrijf waar getalenteerde, ambitieuze, betrokken mensen met energie, expertise en passie nauw met elkaar samenwerken.

Interesse?

Stuur je CV en motivatiebrief (een sprekend filmpje kunnen wij ook erg waarderen) naar Joyce van Kleef (HR Consultant) via j.vankleef@khn.nl. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie. Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan contact op met Sander Palm (Manager Finance) via s.palm@khn.nl.

Geen acquisitie gewenst