Functioneel beheerder (40 uur)

Ben jij de adviserende persoon binnen de (gebruikers) organisatie. Zie jij de verbetering in lopende processen? En wil je graag werken voor de leukste branche van Nederland? Dan zoeken we jou!

De afdeling ICT van KHN levert de informatievoorziening voor de afdelingen en dienstverleningsprocessen naar de leden en omvat op hoofdlijn twee disciplines, te weten: Informatiemanagement (Functioneel Beheer) en ICT-beheer, waarbij ICT-beheer voornamelijk is uitbesteed, maar gestuurd wordt vanuit Functioneel Beheer. KHN kent een volledige cloud based architectuur en werkt nauw samen met diverse externe leveranciers in het beschikbaar stellen en houden van de vereiste ICT-services. De afdeling ICT heeft een intermediaire rol tussen de organisatie en de externe leveranciers, die in de komende jaren alleen nog maar verder zal ontwikkelen.

Wat ga je doen?

KHN heeft de stap gemaakt om haar belangrijkste bedrijfsprocessen te gaan ondersteunen vanuit MS Dynamics. In de komende jaren zal continu aan verdere optimalisatie van deze omgeving gewerkt worden. MS Dynamics zal de leden van KHN via een portalomgeving optimale functionaliteit bieden zodat zij zelf hun eigen gegevens kunnen beheren. Tegelijkertijd ondersteunt het de organisatie in het optimaliseren van de interne bedrijfsprocessen.

Behalve de nodige beheertaken binnen MS Dynamics ga je meedenken over procesverbeteringen. Je hebt een adviserende rol binnen de gebruikersorganisatie. Je gaat de opgehaalde informatiebehoefte beoordelen en op operationeel tactisch niveau vertalen in oplossingen. Voor collega’s, andere eindgebruikers en leveranciers ben je een betrouwbare en professionele gesprekspartner. Daarnaast stroop je de mouwen op en draag je je steentje bij op het operationele taken.

Het team ICT bij KHN wordt gekenmerkt door succesvolle samenwerking mede gebaseerd op complementaire kennis en ervaring. Heb je grote affiniteit met IT, pak je graag business vraagstukken op en vind je het leuk om te werken met verschillende cloud applicaties, dan gaan we ook graag het gesprek met je aan.

Wat vragen wij?

 • Minimaal afgeronde ICT gerelateerde opleiding (MBO)
 • HBO werk en denk niveau
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
 • Affiniteit met horeca en ondernemerschap
 • Je beweegt je makkelijk in een (politiek bestuurlijke) organisatie
 • Je bent in staat om helder en overtuigend te communiceren
 • Je hebt een professionele en resultaatgerichte werkhouding
 • Je geniet ervan om breed inzetbaar te zijn op het grensvlak van organisatie en ICT
 • Ervaring met M365, MS Dynamics, Twinfield, Visma, Sharepoint is een pré
 • Probleemoplossend vermogen
 • Servicegerichte en proactieve werkhouding

Wat bieden wij?

Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie in een prettige hybride werkomgeving met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. KHN is een dynamische organisatie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Je krijgt kansen om jezelf te ontwikkelen: je bepaalt je eigen route. Zo kun jij persoonlijk groeien terwijl je het verschil maakt voor onze leden. Klik hier voor meer informatie over ons.

Interesse?

Herken jij je in bovenstaand profiel, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Stuur je cv samen met je motivatie aan onze HR consultant via j.vankleef@khn.nl. Je hoort dan snel van ons! Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je je richten tot Sander Palm via 06 23 29 17 39.

Over KHN

KHN (Koninklijke Horeca Nederland) is dé branchevereniging voor de horeca. In Nederland vertegenwoordigen wij zo’n 19.000 horecabedrijven met ruim een kwart miljoen medewerkers. Samen met 244 afdelingsbesturen maakt KHN zich sterk voor een professionele en vooral toekomstbestendige horeca. Onze leden helpen wij op een persoonlijke en relevante wijze. Wij leveren services als belangenbehartiging (van landelijk tot op lokaal niveau), persoonlijk advies, financiële voordelen voor een beter rendement (KHN Inkoop) en inspiratie via andere ondernemers. Ook leveren wij betaalde diensten op maat (zoals KHN Rekenwerk).

Over de medewerkers bij KHN

De medewerkers van KHN zijn trots om dagelijks voor de horeca in Nederland te mogen werken, vooral nu! Die trots komt voort uit onze kernwaarden; KHN-medewerkers zetten zich in voor de beste gastvrijheid, verbinden ondernemers met elkaar, zijn ondernemend voor de horeca en streven naar het beste resultaat voor de horeca. Ons gezamenlijk doel: horecaondernemers een inspirerende omgeving laten bieden waar gasten unieke ervaringen en waardevolle momenten beleven. Werken bij KHN betekent werken voor de mooiste branche van Nederland!

KHN geeft de horeca power!

Géén acquisitie gewenst.