Medewerker Financiële Administratie (32 uur)

De beste gastvrijheid bieden, altijd streven naar het beste resultaat voor horecaondernemers, ondernemend zijn en verbinding leggen. Dat is werken bij KHN. Kom jij team KHN versterken?


Medewerk(st)er Financiële Administratie (32 uur)

Vind jij het een uitdaging om samen met je collega’s de financiële administratie van KHN, haar gelieerde BV’s en stichtingen naar een professioneler niveau te tillen? Heb jij ook de skills om een team te begeleiden en aan te sturen? Dan ben jij de ervaren finance professional die wij zoeken!

Profiel

Als medewerk(st)er Financiële Administratie bij KHN ben je flexibel en administratief breed inzetbaar. Een collega die er plezier aan beleeft om in de tweede lijn onze leden te woord te staan, contact te houden met onze samenwerkingspartners en administratief te ondersteunen. Een collega die het belang er van inziet dat het in de kern draait om een correcte leden- en financiële administratie, en die ons wil helpen de hiermee samenhangende processen verder te optimaliseren.

Wat vragen wij?

  • Heb je een MBO niveau 4 afgeronde financieel administratieve opleiding?
  • Heb je relevante werkervaring in een vergelijkbare rol?
  • Ben jij communicatief vaardig en in staat om ook lastige gesprekken te voeren?
  • Ervaring van Twinfield (ons boekhoudstysteem) is een pré.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende en afwisselende functie met een financiële verantwoordelijkheid
  • Een dynamische en gedreven werkomgeving met gastvrije collega’s waarin je ruimte krijgt om jezelf te zijn maar ook om jezelf te blijven ontwikkelen
  • Goede arbeidsvoorwaarden waaronder een prima salaris, bovengemiddeld aantal vakantiedagen, een premievrij pensioen en de mogelijkheid tot thuiswerken (nu nóg iets meer).

Interesse?

Stuur je CV en motivatiebrief (een sprekend filmpje kunnen wij ook erg waarderen) naar Joyce van Kleef (HR Consultant) via j.vankleef@khn.nl. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie. Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan contact op met Sander Palm (Manager Finance) via s.palm@khn.nl.

Meer vacatures

Meer vacatures

Werken bij KHN