In deze tijd van personeelskrapte heeft ook de horeca de uitdaging om de juiste medewerkers te vinden. Koninklijke Horeca Nederland helpt daarbij door voor de beste randvoorwaarden te zorgen. Begrijp jij de complexiteit waar horecaondernemers tegenaan lopen wat betreft het werven van enthousiaste medewerkers die met trots en passie hun vak uitoefenen? Ben jij de verbinder en initiatiefnemer die wij zoeken voor de uitvoering van ons arbeidsmarktplan?

Wij zoeken per direct een enthousiaste hands on regievoerder die ons team belangenbehartiging versterkt bij het ten uitvoering brengen van onze arbeidsmarktplan, en die hierbij ook zelf de handen uit de mouwen wil steken. Het gaat om een opdracht van 1 jaar.

Wat zoeken wij?

Jij hebt bij voorkeur op strategisch én uitvoerend niveau ervaring met arbeidsmarktvraagstukken, je begrijpt de complexiteit hiervan. En je bent in staat deze ervaring te vertalen naar concrete acties voor jezelf en voor anderen. Je bent een echte kartrekker en je zorgt ervoor dat alle eindjes aan elkaar geknoopt worden door aan de juiste knoppen te draaien. Je vindt het leuk om samen te werken in een team en daarbij de rol van (meewerkend) projectleider te pakken. Je begrijpt de dynamiek van een ondernemersvereniging.

Wat ga je doen als hands on Regievoerder Arbeidsmarkt Horeca?

Je gaat werken in een klein, enthousiast team dat zich ervoor inzet om de horeca als aantrekkelijk werkgever goed in positie te brengen. Dat betekent dat je kartrekker bent voor imago- en voorlichtingscampagnes, (regionale) instroomprojecten bevordert, door voorlichting een extra impuls geeft aan leven lang leren en inspireert tot goed werkgeverschap. Je werkt volgens een plan op hoofdlijnen waarbij ruimte is voor eigen creativiteit. Je doet tevens aan fundraising en ondersteunt bij subsidieaanvragen. De functie is ondergebracht bij de afdeling Belangenbehartiging maar je werkt ook nauw samen met de afdeling Marketing en Communicatie.

We zijn dus hard op zoek naar een doener die meters kan maken en die tevens regie houdt op het grotere geheel!

Team Belangenbehartiging

Het team Belangenbehartiging is een compact maar dynamisch team. We houden ons met name bezig met de beleidsvorming binnen KHN en de lobby richting Den Haag. Intensieve samenwerking met onze collega’s in de regio en via hen in verbinding staan met onze leden is cruciaal voor wat we doen. Wij werken zowel vanuit ons flex kantoor in Woerden als vanuit huis én op locatie in de horeca.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een uitdagende maar vooral leuke opdracht met ruimte voor eigen initiatief in een gezellige en tegelijkertijd professionele werkomgeving met een marktconforme vergoeding. Koninklijke Horeca Nederland is een leuke en dynamische organisatie met veel oog voor het welzijn van de medewerkers. Meer informatie over ons is te vinden op deze pagina.

Interesse?

Voor meer informatie over deze functie / opdracht kun je bellen met Hans Kant, Hoofd Belangenbehartiging via 06 51987022. Je kunt reageren door een korte motivatie en CV te mailen naar j.vankleef@khn.nl. Je hoort dan snel van ons!