Werken voor de mooiste branche van Nederland

Ben je een enthousiaste persoonlijkheid die graag het initiatief neemt? Beschik je over een flinke portie doorzettingsvermogen en lijkt het je leuk om in een ’24-uurs business’ te werken met ondernemers en bestuurders? Reageer dan snel!

Wat ga je doen?

Als regiomanager ben je het gezicht van KHN in jouw regio! Je zorgt voor de uitvoering van het landelijke KHN beleid en behartigt de belangen van de horeca in de regio. Je bezoekt en adviseert KHN-leden op het gebied van wet- en regelgeving en bedrijfsvoering. Als ambassadeur van KHN ben je verantwoordelijk voor het ledenaantal in jouw gebied. Hiervoor schrijf je zelf nieuwe leden in en genereer je proactief leads voor nieuwe leden, ledenvoordelen en onze betaalde adviesdiensten.

In deze functie werk je nauw samen met de lokale en regionale KHN besturen. Je adviseert en ondersteunt hen bij de bestuursvergaderingen, de lokale lobby en in de contacten met de overheid en media. Tevens houd je toezicht op verenigingsactiviteiten in het algemeen en initieer je lokale en regionale verenigingsbijeenkomsten. Je werkt met een hoge mate van zelfstandigheid en bent in staat op verschillende niveaus te schakelen via eigentijdse communicatiekanalen.

Als regiomanager werk je samen in een collegiaal regionaal team, met name voor kennisdeling, overleg en inspiratie, waarin een specifieke bijdrage van je wordt verwacht.

Competenties voor deze enerverende baan zijn:
Proactief, ambitieus, commercieel, empathisch, analytisch, omgevingsgevoelig en daadkrachtig.

Wat vragen wij?

  • Afgeronde hbo+/ universitaire opleiding;
  • Aantoonbare affiniteit met en/of ervaring in de horecabranche op managementniveau;
  • Kennis van de ontwikkelingen en wet- en regelgeving m.b.t. de horecabranche;
  • Zelfstandig maar ook zeker in teamverband kunnen werken;
  • Woonachtig zijn in het werkgebied of bereid zijn zich daar op termijn te vestigen;
  • Ervaring met projectmatig werken, behandeling van complexe dossiers en beheersing van een goede verslaglegging hierover.

Wat bieden wij?

Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie in een prettige hybride werkomgeving met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. KHN is een dynamische organisatie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Je krijgt kansen om jezelf te ontwikkelen: je bepaalt je eigen route. Zo kun jij persoonlijk groeien terwijl je het verschil maakt voor onze leden.

Meer informatie over ons is te vinden op www.khn.nl

Interesse?

Herken jij je in bovenstaand profiel, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Stuur vóór 22 juli 2024 je cv samen met je motivatie aan onze HR consultant via j.vankleef@khn.nl. Je hoort dan snel van ons! Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je bellen met Harriette Lam-Donatz, Hoofd Ledenservice via 06 51 17 46 93.

Géén acquisitie gewenst.

Over KHN

KHN (Koninklijke Horeca Nederland) is dé branchevereniging voor de horeca. In Nederland vertegenwoordigen wij zo’n 19.000 horecabedrijven met ruim een kwart miljoen medewerkers.

Samen met 244 afdelingsbesturen maakt KHN zich sterk voor een professionele en vooral toekomstbestendige horeca. Onze leden helpen wij op een persoonlijke en relevante wijze. Wij leveren services als belangenbehartiging (van landelijk tot op lokaal niveau), persoonlijk advies, financiële voordelen voor een beter rendement (KHN Inkoop) en inspiratie via andere ondernemers. Ook leveren wij betaalde diensten op maat (Horeca Maatwerk en KHN Rekenwerk).

Werken bij KHN

De medewerkers van KHN zijn trots om dagelijks voor de horeca in Nederland te mogen werken, vooral nu! Die trots komt voort uit onze kernwaarden; KHN-medewerkers zetten zich in voor de beste gastvrijheid, verbinden ondernemers met elkaar, zijn ondernemend voor de horeca en streven naar het beste resultaat voor de horeca. Ons gezamenlijk doel: horecaondernemers een inspirerende omgeving laten bieden waar gasten unieke ervaringen en waardevolle momenten beleven. Werken bij KHN betekent werken voor de mooiste branche van Nederland!

KHN geeft de horeca power!