Teamleider financiën / Controller (40 uur)

Vind jij het een uitdaging om samen met je collega’s de financiële administratie van KHN, haar gelieerde BV’s en stichtingen naar een professioneler niveau te tillen? Heb jij ook de skills om een team te begeleiden en aan te sturen? Dan ben jij de ervaren finance professional die wij zoeken!

Profiel

Bij KHN ben je voortdurend op zoek naar meer efficiency en effectiviteit binnen de werkprocessen en ICT ondersteuning die daarvoor vereist is. Wij verwachten dan ook zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Je maakt op een natuurlijke wijze contact met je interne en externe netwerk waarin je jouw overtuigende en veerkrachtige vaardigheden laat zien.

Naast deze rol ben je ook de sparringpartner van de manager op deze afdeling.

Wat vragen wij?

  • Heb je een hbo afgeronde financieel administratieve opleiding?
  • Ben jij ervaren met het opstellen van jaarrekeningen?
  • Heb je relevante werkervaring in een vergelijkbare rol?
  • Ben je bekend met AO/IC beheersingsmaatregelen die je in praktische zin vorm kan geven?
  • Heb je al eens gewerkt Twinfield (ons financieel systeem)?
  • Ben jij toe aan een 2e of 3e stap in jouw carrière?

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende en afwisselende functie met een financiële verantwoordelijkheid
  • Een dynamische en gedreven werkomgeving met gastvrije collega’s waarin je ruimte krijgt om jezelf te zijn maar ook om jezelf te blijven ontwikkelen
  • Goede arbeidsvoorwaarden waaronder een prima salaris, bovengemiddeld aantal vakantiedagen, een premievrij pensioen en de mogelijkheid tot thuiswerken (nu nóg iets meer).

Interesse?

Stuur je CV en motivatiebrief (een sprekend filmpje kunnen wij ook erg waarderen) naar Joyce van Kleef (HR Consultant) via j.vankleef@khn.nl. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie. Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan contact op met Sander Palm (Manager Finance) via s.palm@khn.nl.

Over KHN

KHN (Koninklijke Horeca Nederland) is dé branchevereniging voor de horeca. In Nederland vertegenwoordigen wij zo’n 19.000 horecabedrijven met ruim een kwart miljoen medewerkers.

Samen met 244 afdelingsbesturen maakt KHN zich sterk voor een professionele en vooral toekomstbestendige horeca. Onze leden helpen wij op een persoonlijke en relevante wijze. Wij leveren services als belangenbehartiging (van landelijk tot op lokaal niveau), persoonlijk advies, financiële voordelen voor een beter rendement (KHN Inkoop) en inspiratie via andere ondernemers. Ook leveren wij betaalde diensten op maat (KHN Rekenwerk).

Over de medewerkers bij KHN

De medewerkers van KHN zijn trots om dagelijks voor de horeca in Nederland te mogen werken, vooral nu! Die trots komt voort uit onze kernwaarden; KHN-medewerkers zetten zich in voor de beste gastvrijheid, verbinden ondernemers met elkaar, zijn ondernemend voor de horeca en streven naar het beste resultaat voor de horeca. Ons gezamenlijk doel: horecaondernemers een inspirerende omgeving laten bieden waar gasten unieke ervaringen en waardevolle momenten beleven. Werken bij KHN betekent werken voor de mooiste branche van Nederland!

KHN geeft de horeca power!

Géén acquisitie gewenst.

Meer vacatures

Meer vacatures

Werken Bij KHN