KHN zoekt een Adviseur KHN Advies (32 uur)

Wie zoeken wij?

Voor deze uitdagende rol zoeken wij een communicatief sterk persoon die analytisch is, goed kan luisteren (de vraag achter de vraag horen) en snel kan schakelen. Een gedegen en actuele kennis van HR- of juridische vraagstukken is een absolute voorwaarde. Dit kan zijn vanuit jouw opleiding maar ook vanuit relevante en aantoonbare werkervaring.

Wat ga je doen?

Je hebt dagelijks telefonisch contact met horecaondernemers, leidinggevenden en HR-managers in de horeca. Als Adviseur KHN Advies ben je een pragmatische, hands-on adviseur die horecaondernemers met raad en daad bijstaat. Je geeft antwoord op vragen over o.a. arbeidsrecht, huurrecht, vergunningen en regels over voedselveiligheid, die via e-mail of telefoon binnenkomen op ons kantoor in Woerden.

Wat bieden wij?

Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie in een prettige werkomgeving met goede primaire en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast werken we graag aan de beste versie van jouzelf middels een serieuze aanpak van jouw ontwikkeling.

Wat vragen wij?

  • Enige affiniteit met de horeca is een pré
  • Relevante opleiding op HBO-niveau
  • Relevante werkervaring binnen de gebieden van HR of juridische vraagstukken
  • Uitstekende contactuele eigenschappen (via de telefoon).
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Verder ben je een flexibele teamspeler en kun je onder werkdruk presteren (i.v.m. piekdruktes).

Kun je de meeste eigenschappen aftikken of voel jij je aangesproken?

Stuur je CV en motivatiebrief (een sprekend filmpje kunnen wij ook erg waarderen) naar Joyce van Kleef (HR Consultant) via j.vankleef@khn.nl. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie. Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan contact op met Karin Goosens (Coördinator KHN Advies) via 0348 48 94 80.

Team KHN

De medewerkers van KHN zijn trots om dagelijks voor de horeca in Nederland te mogen werken. Die trots komt voort uit onze kernwaarden, die bepalen hoe wij ons gedragen, intern en extern. KHN-medewerkers zetten zich in voor de beste gastvrijheid, verbinden de horeca met elkaar, zijn ondernemend voor de horeca en denken bij alles aan het resultaat voor de horeca. Ons gezamenlijk doel: horecaondernemers een inspirerende omgeving laten bieden waar gasten unieke ervaringen en waardevolle momenten beleven. Werken bij KHN betekent voor ons werken voor de mooiste branche van Nederland!

Over KHN

KHN is dé branchevereniging voor de horeca. In Nederland vertegenwoordigen wij 20.000 horecaondernemers met ruim een kwart miljoen medewerkers. Dat is twee derde van iedereen die werkzaam is in de horeca in Nederland.

Samen met 244 afdelingsbesturen maakt KHN zich sterk voor een professionele en vooral toekomstbestendige horeca. Onze leden helpen wij op een persoonlijke en relevante wijze. Wij leveren services als belangenbehartiging (van landelijk tot op lokaal niveau), persoonlijk advies, financiële voordelen voor een beter rendement en inspiratie via andere ondernemers. Ook leveren wij betaalde diensten op maat.

KHN geeft de horeca power!