Werken voor de mooiste branche van Nederland

De beste gastvrijheid bieden, passie voor de horeca, ondernemend zijn en verbinding leggen. Dat is werken bij KHN! Kom jij als stagiair(e) Marketing & Communicatie ons Marketing & Communicatie team versterken? Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste aanpakker én story-teller!

Ben je een gedreven en gemotiveerde student? Ben je creatief, heb je een vlotte pen en zie je in alles een mooi verhaal? Dan heten we je van harte welkom in ons team van 9 enthousiaste en gepassioneerde marketing & communicatie tijgers.

Wat ga je doen als stagiair(e) Marketing & Communicatie bij KHN?

Na een korte inwerkperiode werk je, onder begeleiding van o.a. onze PR & Brand Manager maar ook onze Sr. Communicatie Adviseur, mee aan alles wat te maken heeft met Marketing & Communicatie binnen KHN. Denk aan het redigeren van teksten voor op de website, het oppakken van mediaverzoeken en voorbereiden van interviews, het schrijven van foto- of video briefings, ontwikkelen van inspiratieblogs, opzetten van e-nieuwsbrieven maar ook SEO (zoekmachine vindbaarheid) optimaliseren voor onze website. Dit alles met het doel om relevante, inspirerende én actuele content met onze leden (horecaondernemers) te kunnen delen.

Wat vragen wij van de stagiair(e) voor deze opdracht?

 • Je volgt een hbo-opleiding in de richting van communicatie, media, hotelmanagement of marketing
 • Je bent assertief en communicatief sterk
 • Je hebt een grote mate van eigen initiatief
 • Je hebt een creatieve geest – niet bang om gekke ideeën te uiten
 • Jij bent een echte aanpakker; jij ziet dingen en pakt ze op
 • Je bent accuraat, misschien zelfs een Pietje Precies
 • Je hebt inlevingsvermogen en plaatst jezelf gemakkelijk in de schoenen van de doelgroep
 • Je bent flexibel en hebt een hoge mate van doorzettingsvermogen
 • Je kunt zelfstandig werken en jezelf motiveren
 • Je kunt in drukke situaties goed het overzicht bewaren
 • Je hebt een passie voor de horeca
 • Je zoekt verbinding, houdt van een grapje en je kunt tegen een stootje
 • Je bent minimaal 5 maanden beschikbaar

Wat bieden wij onze stagiair(e)s?

Wij bieden een afwisselende en uitdagende stage in een prettige en leerzame werkomgeving met een (marktconform) stagevergoeding. Koninklijke Horeca Nederland is een leuke en dynamische organisatie met aandacht voor jongeren die een stap willen gaan zetten naar werk in de nabije toekomst. Je vindt meer informatie over ons op de pagina 'Over KHN'.

Team KHN

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is dé branchevereniging voor de horeca. Met ruim 230 afdelingen door heel Nederland vertegenwoordigt KHN 17.000 leden en zo’n 255.000 medewerkers die samen zo’n 19.000 horecavestigingen vertegenwoordigen. KHN maakt zich sterk voor een professionele en toekomstbestendige horeca. KHN ondersteunt haar leden met belangenbehartiging, advies, financiële voordelen en inspiratie.

Team MarCom (Marketing en Communicatie)

Het team MarCom is een jong en dynamisch team met verschillende expertises waar veel van te leren is; Communicatie, PR, Branding, Digital Marketing, CMS, Vormgeving en Social Media. Het team bestaat in totaal uit 9 personen. Wij werken zowel vanuit ons flex kantoor in Woerden als vanuit huis én op locatie in de horeca.

Interesse?

Voor meer informatie over deze stage kun je bellen met Joyce van Kleef (HR consultant) via 06 82 36 61 92. Je kunt reageren door je motivatie en cv te mailen naar j.vankleef@khn.nl. Je hoort dan snel van ons!