KHN geeft de horeca Power!

Samen met ruim 230 afdelingsbesturen bestaande uit horecaondernemers, maakt KHN zich sterk voor een professionele en vooral toekomstbestendige horeca. Onze leden helpen wij op een persoonlijke en relevante manier.

KHN-medewerkers zijn trots om dagelijks voor de horeca in Nederland te mogen werken. Die trots komt voort uit onze kernwaarden, die bepalen hoe wij ons gedragen, intern en extern. KHN-medewerkers zetten zich in voor de beste gastvrijheid, verbinden de horeca met elkaar, zijn ondernemend en denken bij alles aan het resultaat voor de horeca.

Onze missie: Onze samenleving verandert in hoog tempo. Maatschappelijke en technologische ontwikkelingen bieden kansen voor de horeca. Gastvrijheid is van oudsher het domein van de horeca. Het is onze missie om het ideale ondernemersklimaat te creëren voor onze leden.

Als lid van KHN profiteer je van onze gezamenlijke kracht:

  1. Lobby: Stel jij vragen bij beleidsmatige overwegingen- en/of beslissingen? KHN ook! KHN gebruikt haar lobbykracht om de kaders die beleidsmakers en bestuursorganen de branche opleggen, zoveel mogelijk bij jou weg te houden. Als lid van KHN kun je rekenen op professionele inzet voor bijvoorbeeld optimale steunmaatregelen, een gunstige horeca-cao, eerlijk speelveld, duurzaam ondernemen, arbeidswetgeving en beroepsonderwijs.
  2. Advies: Heb jij vraagstukken, of loop je tegen belemmeringen aan, en kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? KHN experts op o.a. het gebied van wetten, regelgeving en arbeidsovereenkomsten kunnen jou adviseren! Een regiomanager in jouw regio geeft persoonlijk advies en ondersteuning en oefent ook op lokaal & regionaal niveau invloed uit op wet- en regelgeving, bijvoorbeeld voor het verkrijgen van een vergunning bij jouw gemeente of de verruiming van openingstijden.
  3. Informatie: Zie je soms door de bomen het bos niet meer? Je ontvangt iedere week een nieuws update per e-mail. We informeren je over ontwikkelingen in de branche, de politiek en op de arbeidsmarkt. Ook lees je tips van andere ondernemers, actuele cijfers uit marktonderzoeken en trends en ontwikkelingen die de horeca beïnvloeden.
  4. Voordeel: Ben jij continue op zoek naar besparingen? KHN denkt graag met je mee! Zo kun je via KHN besparen op de kosten van verzekeringen, energie, Buma, Sena, Videma en nog veel meer.
Direct lid worden

Word nu lid van KHN en profiteer direct!

Als KHN-lid profiteer je van een sterke lobby, ondersteuning, advies én veel financiële voordelen voor jouw horecaonderneming. Samen staan we sterker. Bekijk onze lidmaatschappen