Kantoor van de vereniging ligt centraal in Woerden

Bij KHN werken zo’n 100 medewerkers, waarvan 32 regiomanagers. De regiomanagers vormen dé KHN-contactpersoon voor horecaondernemers in de regio: zij houden zich hoofdzakelijk bezig met persoonlijk advies aan KHN-leden en lokale belangenbehartiging. Dit laatste doen zij in nauwe samenwerking met onze afdelingsbestuurders.

Het kantoor in Woerden is verantwoordelijk voor de serviceverlening en advisering van leden, beleidsvorming en –beïnvloeding op (inter)nationaal niveau, het organiseren van ledenvoordelen, relevante informatie en events. KHN is een platte organisatie waar de behoeften van en relevante producten en diensten voor leden centraal staan en die een stevige maatschappelijk relevante positie heeft verworven.

Langskomen? Zie routebeschrijving